GIARDENA – за всеки вкус и всяка манджа
2017-11-17
Назад

 

Добрите готвачи казват, че ястията се отличават по подправките. Точно те придават онзи уникален прочит и на най-обикновената рецепта в ежедневието. Затова ние от T MARKET решихме да помогнем на всяко българско семейство да добави щипка уникалност на своята трапеза.

 

Тази есен създадохме собствена линия подправки и им дадохме мелодичното име GIARDENA. Комплектовахме ги с изчистена визия, удобна опаковка и практична цена.

 

За партньор в мисия „подправки“ избрахме българската фирма „Миа Фуудс 21“. С тяхна помощ подбрахме за нашите клиенти 47 разновидности на всички любими и познати и някои интересни и различни вкусове.

 

Червен и черен пипер, дафинов лист, чубрица, джоджен, босилек, копър и магданоз са задължителна част от антуража на всяка българска кухня. Тази класическа комбинация пакетирахме специално за всички семейства, в чийто седмичен списък с покупки присъства поне една от изброените подправки.

 

Готови миксове за вечерните пържоли, за ориза със зеленчуци, за никулденската риба и за домашните кюфтенца също ще откриете на рафтовете в T MARKET. А за по-смелите готвачи и за тези, които обичат да експериментират, заредихме в практични опаковки незаменими помощници като кориандъра, кардамона, самардалата, джинджифила и индийското орехче.

 

Ако се нуждаете от нещо ново, с което да разнообразите вкуса и аромата на вашите шедьоври, минете още днес през близкия ви T MARKET. Защото на всяка манджа и трябва поне една щипка магданоз GIARDENA.

 

Бон апети!