Интересът към модерната търговия в Троян расте
2017-10-12
Назад

Всяко трето домакинство в Троян пазарува поне веднъж седмично в голям супермаркет, сочат данните на T MARKET.  Жителите на града все по-често избират да купуват хранителни продукти и стоки за бита в хранителни вериги поради удобството и богатия асортимент, които намират там.

 

Веригата работи в града вече 5 години, като на 12-ти октомври супермаркетът на ул. „Опълченска“ 1 отвори врати отново след реконструкция и модернизация. Реновирането му се наложило поради нарастналия интерес от страна на клиентите към разширяване на предлагания асортимент, посочват от компанията. Възможността за закупуване на всичко необходимо за дома и семейството на едно място е водещото в модела на модерната търговия, която в Троян се разраства през последните години.

 

„От 2012-та насам нашият магазин се утвърди като доверения партньор за практично пазаруване в Троян. А с добавянето на нови стоки в асортимента отговорихме на нарастналите нужди и изисквания на клиентите“, сподели по време на откриването Антон Найденов, търговски директор на T MARKET.

 

Освен целогодишното предлагане на свежи плодове и зеленчуци, от веригата залагат най-вече на качественото прясно българско месо, което зареждат директно от цеха на местния преработвател “Зюмбилски”. Т МАRКЕТ работи и с други производители от Троян – „Еко Рима“, „Родопа Троян“, „Хлебопроизводство и сладкарство Троян“, които доставят за веригата хляб и хлебни изделия, млечни продукти и колбаси.