Открихме първия T MARKET в Костинброд
2017-11-08
Назад

Първият магазин T MARKET отвори врати в Костинброд на ул. „Йордан Йовков“ 39. Супермаркетът е построен изцяло на зелено в рамките на 6 месеца, а инвестициите в него възлизат на над 3 милиона лева. Общата му площ е 1000 квадратни метра, като търговската зала заема 700 от тях.

 

Персонал от 25 души ще се грижи за обслужването на клиентите. Традиционно предпочитани български продукти, винаги прясно българско месо, а също и вносни качествени стоки могат да бъдат намерени на рафтовете в новия магазин сред общо над 7000 артикула.


„Благодарим на Община Костинброд за съдействието, което ни оказа в реализацията на този проект. В основата му стои желанието ни да направим пазаруването на семействата в района още по-лесно и удобно. Затова обещаваме на клиентите тук винаги да откриват богат асортимент от качествени хранителни продукти, стоки за дома и множество изгодни предложения“, сподели по време на откриването г-н Едвинас Волкас, генерален директор на компанията-инвеститор „Максима България“.

 

На откриването присъстваха кметът на Костинброд г-н Трайко Младенов и председателя на Общинския съвет д-р Атанас Тенев. „Община Костинброд се развива като агломерация. Населението на града е вече над 20 хиляди души, а на цялата община над 30 хиляди. Откриването на търговски обекти като T MARKET е показателно за превръщането на нашия район в притегателен център за инвестиции“, посочи кметът. Той благодари и за новата детска площадка, която от „Максима България“ са построили и дарили на най-малките жители на Костинброд.