Реновирахме един от първите ни магазини в Пловдив
2019-03-29
Назад

Тази пролет T MARKET на бул. „Васил Априлов“ 102 посреща клиентите с нов облик и разширен асортимент. Вече 13 години супермаркетът ни е сред предпочитаните места за ежедневно пазаруване в Пловдив. Свежите плодове и зеленчуци, 100% прясното българско месо и практичните стоки за дома са сред основните покупки, за които домакинствата в града ни се доверяват.

„През 2019-та Пловдив e в центъра на събитията като Европейска столица на културата. Затова и T MARKET няма да отстъпи на очакванията и интереса на жителите и гостите на града. С инвестициите и усилията, които полагаме, се надяваме веригата ни да продължи да е предпочитаният избор всеки ден в града под тепетата”, сподели по време на откриването Едвинас Волкас, генерален директор на компанията-собственик „Максима България“.

Обновеният магазин е един от трите наши обекти в Пловдив. След реконструкция в него монтирахме енергийно ефективно осветление и инсталирахме автоматизирана система за контрол на изразходваната електроенергия. Тези технически решения са част от новата стратегия на компанията ни да прилагаме все повече устойчиви и екологични решения в нашата дейност.