Събери бонус точки
2019-09-04
Назад

Тази есен носи изненади за всички малчугани, дресьори на дракони. Осем от любимите герои на DreamWorks от филма „Как да си дресираш дракон 3“ търсят своите нови стопани в T MARKET. Беззъб, Светъл бяс, Криворог, Драколаком, Мотка, Буреноска, Ужасяваш ужас и Мъгляв щурм вече очакват с нетърпение всички малки и големи приятели в нашите магазини.

 В продължение на два месеца любителите на анимационните филми ще могат да съберат своята колекция от осем плюшени дракони в специални чаши. В периода от 03 септември до 11 ноември при покупка за минимум 15 лева всеки клиент на T MARKET в страната ще получи бонус точка. Допълнителна точка в рамките на същата покупка ще получи и при избор на продукти на нашите партньори:

 

 

 

Със събраните общо 10 точки клиентът ще може да избере своята „драконовска“ чаша с играчка със специална отстъпка от 50% от регулярната цена.

Повече информация за кампанията можете да откриете тук: http://www.tmarket.bg/novini/oficialni-pravila-na-lojalna-programa-otkrij-sveta-na-drakonite