„Т МЕЧТАЯТ“ вече има победител
2020-02-06
Назад

В рамките на церемонията по откриването на 84-я магазин на T MARKET беше поднесена наградата на победителя от конкурса “Т МЕЧТАЯТ”, журиран от певеца и актьор Орлин Павлов и големият български спортист Йордан Йовчев. Инициативата стартира на 12 декември миналата година, когато веригата откри едновременно цели 6 свои магазина в града. С него бе даден шанс на деца от Пловдив на възраст между 14 и 18 години да споделят в есета какви искат да станат, когато пораснат. 

Паолина Грозева на 18 г. -  спечели сегашното издание на конкурса „Т МЕЧТАЯТ”, а с това наградата от 3 000 лв., с която да даде старт на своя мечтан път в живота. В своето есе Паолина емоционално и с прекрасен стил разказва за мечтата си да стане изследовател и алпинист.

Аз разбрах за конкурса в последния ден, организирах се и набързо написах това, което е в душата ми. Не знаех дори дали някой го е прочел, заради изпращането в последния момент. Един ден, след тренировка, получих мейла и разбрах, че съм победител. Бях много изненадана и щастлива. Още когато видях обявата за конкурса, вътрешно усетих, че мога да спечеля. Сега това е реалност. Първото нещо, което ще направя, е да се запиша в курс за планински водачи - сподели Паолина Грозева, ученичка в Езикова гимназия „Пловдив“.

Наградата бе връчена от Огнян Тошмаков - финансов директор и член на Борда на директорите на “Максима България”.