Телефон на потребителя:
0800 133 44

Практични и свежи и през новата година

 
Питате ли се какви са последиците от края на празниците? Увеличената обиколка на талията и изтънелият портфейл вече не трябва да ви притесняват. Влизането във форма, бързо и изгодно, е по-лесно от всякога с нашите свежи предложения в началото на новата година.
 
Детоксикацията е първата важна стъпка в борбата с излишните килограми и в следването на новогодишното обещание “Ще вляза във форма”. Приготвянето на вкусни и разнообразни фрешове е чудесен метод за прочистване на организма от токсините. Какво ще кажете за комбинацията от морков, червено цвекло и ябълка?


 
Морковът е богат на витамин А, който е главен помощник на черния дроб в борбата му за прочистване на тялото. Освен това морковите са богати на здравословни фибри, които забързват храносмилането и засищат.
 
Червеното цвекло, като представител на пурпурните зеленчуци, е перфектното цветно допълнение на фреша от моркови. Богат на витамин С, лутеин и фибри, той повишава имунитета на организма, подпомага храносмилателната система и спомага за прочистването на тялото. 
 

 
За да посрещнете благоприятния ефект от детокса с усмивка, добавете в своята освежаваща напитка и една ябълка. Тя предизвиква отделянето на количества слюнка, които намаляват нивата на вредните бактерии в устата, виновни за появата на кариеси. Този факт я превръща в перфектния избор за подобряване на здравето на устата.

 
В допълнение, любителите на цитрусовите нотки тази седмица ще открият в T MARKET вкусни грейпфрути (и на неустоимата цена). Сокът от този плод предоставя препоръчителната дневна доза витамини А, В и С. Доказано е, че неговото действие е едно от най-ефикасните за пречистване на вредните вещества, натрупани в организма.
 
За привържениците на протеиновите режими Т MARKET e най-правилното място, защото нашето месо се транжира в собствен цех, идва от доказани ферми и е винаги прясно. В нито един магазин в цялата страна няма месо на витрината ни, което е било замразено преди това. Тази седмица отделете видно място в диетата си на свинския котлет от нашата насипна витрина.
 
Ако пък сте от хората, които често искат да похапват разни неща, докато са на работа или гледат телевизия, може да заложите на фъстъци. Те ще ви дадат нужната доза протеини. Фъстъците притежават редица полезни съставки, като манган, фолиева киселина, витамините B3 и Е.
 
Поддържането на баланса в човешкото тяло е друг важен фактор за доброто здраве и впечатляващия външен вид. Включете в менюто си червените картофи, които спомагат за възвръщането на изразходената от детокса енергия. Те са богати на желязо, което дава енергия и стимулира производството на червени и бели кръвни телца.
 
Не по-назад в хранителния режим трябва да стоят продуктите, които дават енергия, полезни вещества и имат ефект върху цялото ви здравословно състояние. Качественият сусамов тахан е един от тях. Той е истинска бомба от магнезий, калций, мед, желязо и цинк. Има доказано антиоксидантно действие и съдържа фитоестроген сесамин, който има противораков ефект.
 
Детокс, диета, баланс… каквото и да изберете разнообразието на качествени продукти в T MARKET на практични цени ще ви помогне.