Телефон на потребителя:
0800 133 44

За програмата
Назад

Скъпи приятели,

За всички Вас, нашите лоялни клиенти, имаме удоволствието да предложим карта „Благодаря“ за пазаруване на специални „благодаря“ цени в супермаркети Т MARKET!

Какво е необходимо да направите?

Необходимо е да придобиете желаната карта на каса в удобен за Вас магазин T MARKET.

Попълнете формуляра, приложен към картата, и при следващо пазаруване не забравяйте да го предадете на касиера. Той веднага ще активира Вашата карта, след което ще може да я използвате при всяка* покупка в нашите магазини

Карта „Благодаря“ може да се използва за всички стоки в магазини T MARKET, но понякога може по технически причини, например, липса на интернет връзка, това да не бъде възможно. Ние ще Ви уведомяваме за тези периоди предварително – с табела на входа на магазина и ще направим всичко възможно за максимално бързо отстраняване на причината за невъзможността.

Още с активирането на картата имате възможност да пазарувате на специалните ни „Благодаря“ цени, които са посочени до определени стоки на рафтовете в магазините. 

Всеки месец притежателите на карта „Благодаря“ имат възможност да се възползват и от големи намаления до 50% на определени групи стоки.

Не забравяйте: При влизане в магазин T MARKET да погледнете на Инфо-таблото за евентуален проблем и временна невъзможност за ползване на карта „Благодаря“; Да представите картата си на касиера, за да се възползвате от всички плюсове на карта „Благодаря“! Отстъпките може да видите след приключването на касовия бон.

Надяваме се да Ви посрещнем в нашите магазини и да направим пазаруването Ви още по-практично, изгодно и приятно!

Благодарим Ви, че сте с нас!