Телефон на потребителя:
0800 133 44

За Компанията

Верига супермаркети T MARKET започва своята дейност в България през месец Май 2005 година. До този момент в страната работят 63 магазина, разположени на 400-800 кв. м. търговска площ в повече от 30 малки и големи градове. В супермаркетите T MARKET всеки ден се обслужват близо 70 хиляди клиента.

От 2014 година Компанията е фокусирана върху осигуряването на две основни предимства за клиентите си: наличие на разнообразие от пресни и свежи продукти в непосредствена близост до дома или работното място. Ние не само се стараем да поддържаме тези предимства, но и се опитваме да изненадваме нашите клиенти с атрактивно ниските ни цени и правилното съотношение между цената и качеството на продуктите.

Непрекъснато разширяваме и асортимента от пресни продукти. Стремим се да предлагаме постоянно нови и нови стоки, като предимство при нас винаги намират българските производители.

По този начин смятаме, че може да утвърдим позициите на T MARKET и разпознаваемостта на супермаркетите ни на българския пазар. Нашите клиенти трябва да знаят: T MARKET е верига за ежедневни покупки в непосредствена близост до тях. Нашата крайна цел е да наложим T MARKET като верига супермаркети, подходящи за хората, които обичат да пазаруват практично.

 
Телефон на потребителя:
customersInfoCenter
0 800 133 44
Адрес
София 1517, Ботевградско шосе 247
Телефон
+ 359 2 9152 600
E-mail адрес
maxima@maximabulgaria.bg