Новини

Честит 1 юни! Честит празник, скъпи деца! 01.06.2023 13:12:49

Честит 1 юни! Честит празник, скъпи деца!

Щастливи сме да споделим с вас, че точно днес екипът на „Максима България“ подкрепи SOS детски селища.

Средствата събрахме по време на благотворителен базар, в който се включиха колеги с ръчно изработени артикули и рисунки от своите деца и семейства.

Благодарим на всички за това, че станаха част от това чудесно събитие и на всички колеги, които отделиха време и вложиха много любов и старание.

„Максима България“ ЕООД ще удвои събраната сума от базара.

Сдружение SOS Детски селища България е първата гражданска правозащитна организация в страната, която предоставя директна грижа за деца в риск. В продължение на повече от четвърт век SOS Детски селища България осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа или в риск да загубят закрилата на своите родители. Сдружението предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството и активно се застъпва за правата на децата и младежите.

 

Заедно можем повече!

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Честит 1 юни! Честит празник, скъпи деца!

Честит 1 юни! Честит празник, скъпи деца!

Щастливи сме да споделим с вас, че точно днес екипът на „Максима България“ подкрепи SOS детски селища. Средствата събрахме по време на благотворителен баз Щастливи сме да споделим с вас, че точно днес екипът на „Максима България“ подкрепи SOS детски селища. Средствата събрахме по време на благотворителен баз 2023-06-01T13:43:52+03:00 Честит 1 юни! Честит празник, скъпи деца!

<p>Щастливи сме да споделим с вас, че точно днес екипът на &bdquo;Максима България&ldquo; подкрепи SOS детски селища.<br /> <br /> Средствата събрахме по време на благотворителен базар, в който се включиха колеги с ръчно изработени артикули и рисунки от своите деца и семейства.</p> <p>Благодарим на всички за това, че станаха част от това чудесно събитие и на всички колеги, които отделиха време и вложиха много любов и старание.</p> <p>&bdquo;Максима България&ldquo; ЕООД ще удвои събраната сума от базара.</p> <p>Сдружение SOS Детски селища България е първата гражданска правозащитна организация в страната, която предоставя директна грижа за деца в риск. В продължение на повече от четвърт век SOS Детски селища България осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа&nbsp;или в риск да загубят закрилата на своите родители. Сдружението предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството и активно се застъпва за правата на децата и младежите.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Заедно можем повече!</p>

Сравнение на продукти