Блог

Честит празник! Sep/ 6/2021

Честит празник!

Днес честваме един от най-важните дни за България – 136 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия.
Денят на Съединението е паметна дата в българската история. С успешната му защита по време на Сръбско-българската война българите постигат първия етап от националното си обединение и ревизия на Берлинския договор.
Твърдението „Съединението прави силата”, трябва да бъде повтарян и преповтарян сега и в бъдеще и нека неговия дух да продължи да живее у всеки от нас.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Честит празник!

Честит празник!

Днес честваме един от най-важните дни за България – 136 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия.Денят на Съединението е паметна Днес честваме един от най-важните дни за България – 136 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия.Денят на Съединението е паметна 2021-09-06T07:38:07+03:00 Честит празник!

<div class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto">Днес честваме един от най-важните дни за България &ndash; 136 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия.</div> <div dir="auto"></div> </div> <div class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto">Денят на Съединението е паметна дата в българската история. С успешната му защита по време на Сръбско-българската война българите постигат първия етап от националното си обединение и ревизия на Берлинския договор.</div> <div dir="auto"></div> </div> <div class="o9v6fnle cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto">Твърдението &bdquo;Съединението прави силата&rdquo;, трябва да бъде повтарян и преповтарян сега и в бъдеще и нека неговия дух да продължи да живее у всеки от нас.</div> </div>

Сравнение на продукти