Блог

Честит рожден ден, T MARKET! 03.06.2021 09:38:49

Честит рожден ден, T MARKET!

Днес отбелязваме 16 години от създаването на "Максима България”. Време, през което се утвърдихме като ключов играч на пазара и наложихме своите разбирания. Време, през което натрупахме достатъчно опит и знания и изпреварихме много от конкурентите си. Гордо заявяваме, че сме в топ 5 на хранителните вериги в България!

Събитията през изминалата година още повече ни потвърдиха, че само с екипна работа можем да вървим напред и нагоре. С нашите 89 магазина вече присъстваме в 44 града, а експанзията тепърва започва. Бяхме първите, които отговориха на извънредната ситуация със собствен онлайн магазин, който стремглаво продължаваме да развиваме. Включваме се в редица благотворителни инициативи, защото вярваме в добрите примери. 

 „Максима България“ съществува благодарение на своите служители и на всички идеи извън рамката!

Честит рожден ден!

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Честит рожден ден, T MARKET!

Честит рожден ден, T MARKET!

Днес отбелязваме 16 години от създаването на "Максима България”. Време, през което се утвърдихме като ключов играч на пазара и наложихме своите разбирания. Днес отбелязваме 16 години от създаването на "Максима България”. Време, през което се утвърдихме като ключов играч на пазара и наложихме своите разбирания. 2021-06-03T09:39:00+03:00 Честит рожден ден, T MARKET!

<p class="text-alignjustify">Днес отбелязваме 16 години от създаването на "Максима България&rdquo;. Време, през което се утвърдихме като ключов играч на пазара и наложихме своите разбирания. Време, през което натрупахме достатъчно опит и знания и изпреварихме много от конкурентите си. Гордо заявяваме, че сме в топ 5 на хранителните вериги в България!</p> <p class="text-alignjustify">Събитията през изминалата година още повече ни потвърдиха, че само с екипна работа можем да вървим напред и нагоре. С нашите 89 магазина вече присъстваме в 44 града, а експанзията тепърва започва. Бяхме първите, които отговориха на извънредната ситуация със собствен онлайн магазин, който стремглаво продължаваме да развиваме. Включваме се в редица благотворителни инициативи, защото вярваме в добрите примери.&nbsp;</p> <p class="text-alignjustify">&nbsp;&bdquo;Максима България&ldquo; съществува благодарение на своите служители и на всички идеи извън рамката!</p> <p class="text-alignjustify">Честит рожден ден!</p>

Сравнение на продукти