Блог

Екипирай се като Стоичков за Европейското по футбол May/18/2021

Екипирай се като Стоичков за Европейското по футбол

Идва дългоочакваното от всички ни лято, с много светли часове и прохладни вечери. Всеки от нас няма търпение да облече летните дрехи, да загърби служебните ангажименти и да прекара възможно най-много време навън, сред хора, сред природа, сред слънце и свеж въздух.

Европейското първенство по футбол е отличен повод за събиране с компания – дали само пред телевизора, за да споделите емоциите от предстоящите мачове, или с предварително „подгряване“ с футболна забава на терен с приятели и колеги, вие избирате.

Защо да не носите нещо подобаващо, което да ви надъхва още повече да излезете на терена и да покажете на колегите и съседите в приятелския мач, колко сте добър на дузпи или как майсторски отигравате гол?

Предлагаме ви, докато сте на обичайното досадно пазаруване в хранителния магазин, да се сдобиете с някои от промоционалните продукти на преференциални цени от лоялната програма на Т MARKET "Златни попадения". Още по-съблазнявaщо е, че сред тях има аксесоари с марката на легендата на българския футбол Христо Стоичков.

Освен спортните аксесоари, някои от които с марката на Христо Стоичков, сред продуктите ще намерите и неговата лична автобиография. Така, че дори и да не сте от активно ритащите футбол, може да си купите мемоарите на най-великия български футболист и да разберете истината за живота и кариерата му и най-вече кое е нещото, което го превръща в безспорна футболна легенда.

Mожете да изпълните пазарския списък и от вкъщи за София, Пловдив, а вече и Асеновград, при това с безплатна доставка от T MARKET online. При пет натрупани точки в профила ви, ще имате възможност да закупите избраната от вас спортна дреха, футболна топка  или аксесоар на изключително атрактивни цени.

Същите правила важат и за пазаруването в магазините на T MARKET. Срещу всеки 15 лв. пазар получавате 1 точка, а на място можете да получите и самия паспорт, в който да залепите точките.

Подробно описание на правилата и срока на промоцията може да откриете онлайн на https://tmarket.bg/page/tomboli и във физическите магазини на T MARKET.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Екипирай се като Стоичков за Европейското по футбол

Екипирай се като Стоичков за Европейското по футбол

Идва дългоочакваното от всички ни лято, с много светли часове и прохладни вечери. Всеки от нас няма търпение да облече летните дрехи, да загърби служебните Идва дългоочакваното от всички ни лято, с много светли часове и прохладни вечери. Всеки от нас няма търпение да облече летните дрехи, да загърби служебните 2021-05-18T14:57:44+03:00 Екипирай се като Стоичков за Европейското по футбол

<p>Идва дългоочакваното от всички ни лято, с много светли часове и прохладни вечери. Всеки от нас няма търпение да облече летните дрехи, да загърби служебните ангажименти и да прекара възможно най-много време навън, сред хора, сред природа, сред слънце и свеж въздух.</p> <p>Европейското първенство по футбол е отличен повод за събиране с компания &ndash; дали само пред телевизора, за да споделите емоциите от предстоящите мачове, или с предварително &bdquo;подгряване&ldquo; с футболна забава на терен с приятели и колеги, вие избирате.</p> <p>Защо да не носите нещо подобаващо, което да ви надъхва още повече да излезете на терена и да покажете на колегите и съседите в приятелския мач, колко сте добър на дузпи или как майсторски отигравате гол?</p> <p>Предлагаме ви, докато сте на обичайното досадно пазаруване в хранителния магазин, да се сдобиете с някои от <strong>промоционалните продукти</strong> на преференциални цени от <strong>лоялната програма на </strong><a href="https://tmarketonline.bg/page/futbol-maniya-pravila"><strong>Т </strong><strong>MARKET</strong><strong> "Златни попадения"</strong></a>. Още по-съблазнявaщо е, че сред тях има аксесоари с марката на легендата на българския футбол <strong>Христо Стоичков</strong>.</p> <p>Освен спортните аксесоари, някои от които с марката на Христо Стоичков, сред продуктите ще намерите и неговата лична автобиография. Така, че дори и да не сте от активно ритащите футбол, може да си купите мемоарите на най-великия български футболист и да разберете истината за живота и кариерата му и най-вече кое е нещото, което го превръща в безспорна футболна легенда.</p> <p>Mожете да изпълните пазарския списък и от вкъщи за София, Пловдив, а вече и Асеновград, при това с безплатна доставка от <a href="https://tmarketonline.bg/">T MARKET online</a>. При пет натрупани точки в профила ви, ще имате възможност да закупите избраната от вас спортна дреха, футболна топка &nbsp;или аксесоар на изключително атрактивни цени.</p> <p>Същите правила важат и за пазаруването в магазините на T MARKET. Срещу всеки 15 лв. пазар получавате 1 точка, а на място можете да получите и самия паспорт, в който да залепите точките.</p> <p>Подробно описание на правилата и срока на промоцията може да откриете онлайн на <a href="https://tmarket.bg/page/tomboli">https://tmarket.bg/page/tomboli</a> и във физическите <strong>магазини на T MARKET.</strong></p>

Сравнение на продукти