Блог

Позиция на търговска верига T MARKET  относно неофициални страници с подвеждаща информация Jun/28/2021

Позиция на търговска верига T MARKET относно неофициални страници с подвеждаща информация

Отново засякохме неофициални профили в социалните мрежи, използващи името на търговска верига T MARKET. Публикуваната от тях информация е подвеждаща, а игрите, които организират - несъществуващи. Целият снимков материал е заимстван без разрешение, неправомерно използван. Тези канали не се администрират и поддържат от хранителна верига T MARKET!

Апелираме да се използват само и единствено официалните канали на компанията. Те се управляват от самата верига и са гаранция за достоверна информация.

Съветваме Ви да не влизате в интеракция с неофициални профили и в никакъв случай да не предоставяте лична информация. Уверяваме Ви че, T MARKET спазва всички законови изисквания за защита на личните данните.

Изискали сме изтриването на тези страници и непрестанно сигнализираме за спекулациите, които извършват, използвайки името на T MARKET. Уведомили сме всички контролни органи и очакваме съвсем скоро тези порочни практики да бъдат прекратени!

Използваме случая, за да припомним нашите официални канали за комуникация:

Facebook страница: https://www.facebook.com/MaximaBulgaria

Instagram профил: https://www.instagram.com/tmarket_bulgaria/

LinkedIn страница: https://www.linkedin.com/company/maxima-bulgaria-eood

Корпоративен сайт: https://tmarket.bg/

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Позиция на търговска верига T MARKET относно неофициални страници с подвеждаща информация

Фалшива Facebook страница

Уважаеми потребители,Засякохме фалшива страница във Фейсбук. Публикуваната на нея информация е подвеждаща и има линкове, които водят към съмнителни сайтов Уважаеми потребители,Засякохме фалшива страница във Фейсбук. Публикуваната на нея информация е подвеждаща и има линкове, които водят към съмнителни сайтов 2021-07-02T09:36:30+03:00 Позиция на търговска верига T MARKET  относно неофициални страници с подвеждаща информация

<p>Отново засякохме неофициални профили в социалните мрежи, използващи името на търговска верига T MARKET. Публикуваната от тях информация е подвеждаща, а игрите, които организират - несъществуващи. Целият снимков материал е заимстван без разрешение, неправомерно използван. Тези канали не се администрират и поддържат от хранителна верига T MARKET!</p> <p>Апелираме да се използват само и единствено официалните канали на компанията. Те се управляват от самата верига и са гаранция за достоверна информация.</p> <p>Съветваме Ви да не влизате в интеракция с неофициални профили и в никакъв случай да не предоставяте лична информация. Уверяваме Ви че, T MARKET спазва всички законови изисквания за защита на личните данните.</p> <p>Изискали сме изтриването на тези страници и непрестанно сигнализираме за спекулациите, които извършват, използвайки името на T MARKET. Уведомили сме всички контролни органи и очакваме съвсем скоро тези порочни практики да бъдат прекратени!</p> <p>Използваме случая, за да припомним нашите официални канали за комуникация:</p> <p>Facebook страница: <a href="https://www.facebook.com/MaximaBulgaria">https://www.facebook.com/MaximaBulgaria</a></p> <p>Instagram профил: <a href="https://www.instagram.com/tmarket_bulgaria/">https://www.instagram.com/tmarket_bulgaria/</a></p> <p>LinkedIn страница: <a href="https://www.linkedin.com/company/maxima-bulgaria-eood">https://www.linkedin.com/company/maxima-bulgaria-eood</a></p> <p>Корпоративен сайт: <a href="https://tmarket.bg/">https://tmarket.bg/</a></p>

Сравнение на продукти