Блог

Кулинария с нов вкус в магазини T MARKET в Пловдив Sep/16/2020

Кулинария с нов вкус в магазини T MARKET в Пловдив

Веригата с най-голямо присъствие в Пловдив вече работи с нови рецепти, създадени специално по вкуса на пловдивчани. Те се приготвят всеки ден в цеха на веригата, който също се намира в града. Цехът беше преоборудван от T MARKET с високо ниво техника и в него се работи с изключително стриктни мерки за сигурност.

Новото при T MARKET е, че в най-големите им магазини - бул. "Ал. Стамболийски" 7 и бул. Шипка 6, че се готви на място в кухнята на магазина.

Във всички магазини се организират ежедневни дегустации, за да се уверят посетителите в качеството на храната и нейния вкус. Магазини T MARKET очакват с нетърпение коментарите и препоръките на своите клиенти в Пловдив.

“Ние винаги чуваме какво казват клиентите ни. Присъствието ни в Пловдив е свързано с постоянни проучвания от наша страна. Но екипите ни не разчитат само на тях, а и на личен, ежедневен контакт с клиентите ни. По този начин ние можем да подобряваме редовно работата си и сме щастливи, когато това носи допълнителна полза и щастие на нашите клиенти. Смятаме че усетихме и разбрахме вкусът на Пловдив и ще го докажем с нововъведенията в нашата кулинария.” коментира Петър Павлов, генерален директор на “Максима България”

Тепърва веригата ще добавя и още от любимите на Пловдив ястия, а кулинарните произведения за деня ще бъдат винаги облечени в своя собствена марка - част от кампанията на T MARKET “Избери България” и нейното основно послание “Наше си е!”

“Нашето си е най-хубаво. Това обичаме да казваме и показваме ние в T MARKET. Използвали сме, използваме и ще продължаваме да използваме само висококачествени суровини - истински кашкавал и сирене, направени от 100% краве мляко, охладено 100% българско свинско месо, охладено 100% българско пилешко месо, български ориз, истинско 100% българско цедено мляко, българско кисело мляко, майонеза премиум клас и винаги пресни и свежи зеленчуци. Не влагаме палмови мазнини и всякакви други имитиращи продукти” - сподели Даниел Петров, Мениджър развитие на произвоството.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Кулинария с нов вкус в магазини T MARKET в Пловдив

Кулинария с нов вкус в магазини T MARKET в Пловдив

Веригата с най-голямо присъствие в Пловдив вече работи с нови рецепти, създадени специално по вкуса на пловдивчани. Те се приготвят всеки ден в цеха на вер Веригата с най-голямо присъствие в Пловдив вече работи с нови рецепти, създадени специално по вкуса на пловдивчани. Те се приготвят всеки ден в цеха на вер 2020-09-16T10:11:06+03:00 Кулинария с нов вкус в магазини T MARKET в Пловдив

<p class="text-alignjustify">Веригата с най-голямо присъствие в Пловдив вече работи с нови рецепти, създадени специално по вкуса на пловдивчани. Те се приготвят всеки ден в цеха на веригата, който също се намира в града. Цехът беше преоборудван от<span>&nbsp;</span><strong>T MARKET<span>&nbsp;</span></strong>с високо ниво техника и в него се работи с изключително стриктни мерки за сигурност.</p> <p class="text-alignjustify">Новото при<span>&nbsp;</span><strong>T MARKET</strong><span>&nbsp;</span>е, че в най-големите им магазини - бул. "Ал. Стамболийски" 7 и бул. Шипка 6, че се готви на място в кухнята на магазина.</p> <p class="text-alignjustify">Във всички магазини се организират ежедневни дегустации, за да се уверят посетителите в качеството на храната и нейния вкус. Магазини<span>&nbsp;</span><strong>T MARKET<span>&nbsp;</span></strong>очакват с нетърпение коментарите и препоръките на своите клиенти в Пловдив.</p> <p class="text-alignjustify"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/17690/files/image/_dsc9255.jpg" /></p> <p class="text-alignjustify"><em>&ldquo;Ние винаги чуваме какво казват клиентите ни. Присъствието ни в Пловдив е свързано с постоянни проучвания от наша страна. Но екипите ни не разчитат само на тях, а и на личен, ежедневен контакт с клиентите ни. По този начин ние можем да подобряваме редовно работата си и сме щастливи, когато това носи допълнителна полза и щастие на нашите клиенти. Смятаме че усетихме и разбрахме вкусът на Пловдив и ще го докажем с нововъведенията в нашата кулинария.&rdquo;<span>&nbsp;</span></em><strong>коментира Петър Павлов, генерален директор на &ldquo;Максима България&rdquo;</strong></p> <p class="text-alignjustify">Тепърва веригата ще добавя и още от любимите на Пловдив ястия, а кулинарните произведения за деня ще бъдат винаги облечени в своя собствена марка - част от кампанията на<span>&nbsp;</span><strong>T MARKET &ldquo;Избери България&rdquo;<span>&nbsp;</span></strong>и нейното основно послание<span>&nbsp;</span><strong>&ldquo;Наше си е!&rdquo;</strong>.&nbsp;</p> <p class="text-alignjustify"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/17690/files/image/_dsc9976.jpg" /></p> <p class="text-alignjustify"><em>&ldquo;Нашето си е най-хубаво. Това обичаме да казваме и показваме ние в T MARKET. Използвали сме, използваме и ще продължаваме да използваме само висококачествени суровини - истински кашкавал и сирене, направени от 100% краве мляко, охладено 100% българско свинско месо, охладено 100% българско пилешко месо, български ориз, истинско 100% българско цедено мляко, българско кисело мляко, майонеза премиум клас и винаги пресни и свежи зеленчуци. Не влагаме палмови мазнини и всякакви други имитиращи продукти&rdquo; -<span>&nbsp;</span></em><strong>сподели Даниел Петров,&nbsp;Мениджър развитие на произвоството.</strong></p>

Сравнение на продукти