Блог

Нов фермерски пазар в Пловдив Aug/ 6/2020

Нов фермерски пазар в Пловдив

На 07.08.2020 г. (петък) верига магазини T MARKET организира фермерски пазар на бул. „Шипка“ 6, Пловдив - на паркинга на един от най-големите си магазини в страната. Пазарът ще се провежда всеки петък от 12:00 до 20:00 ч. и събота от 10:00 до 14:00 ч.

Фермерският пазар има за цел да подкрепи регионалните производители в така трудните за малкия и средния бизнес времена. Инициативата на T MARKET се реализира със съдействието на г-н Костадин Димитров, кмет на район „Тракия”, община Пловдив и на Фермерски пазар “Пендара”.

Веригата магазини T MARKET стартира кампанията си “Избери България”, чиято цел е да подкрепи българските производители по време на кризата, а и след нея. “Наше си е” – това е основното послание на кампанията, а Фермерският пазар е логично нейно продължение.

По щандовете на 85-те магазина на веригата T MARKET в цялата страна, в течение вече на доста години, присъствието на български стоки е доминиращо. 100% българско телешко и 100% свинско месо, голямо разнообразие от свежи родни храни и близо 80% български доставчици на млечни продукти - това е само част от дългогодишната инвестиция на веригата в българския асортимент.

Кампанията на T MARKET “Избери България” и нейната най-нова форма - Фермерският пазар, целят да мотивират потребителите в ежедневното им пазаруване да купуват български продукти и по-специално – тези, произведени в региона им, а също и да бъдат подкрепени по-малките участници в пазара, които нямат финансовата възможност да представят стоката си пред потребителите наравно с големите производители.

На базара пловдивчани ще намерят голямо разнообразие на свежи и специално отглеждани плодове и зеленчуци, пресни млечни и пчелни продукти и богата гама фермерска стока, произведена в региона.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Нов фермерски пазар в Пловдив

Нов фермерски пазар в Пловдив

На 07.08.2020 г. (петък) верига магазини T MARKET организира фермерски пазар на бул. „Шипка“ 6, Пловдив - на паркинга на един от най-големите си магазини в На 07.08.2020 г. (петък) верига магазини T MARKET организира фермерски пазар на бул. „Шипка“ 6, Пловдив - на паркинга на един от най-големите си магазини в 2020-08-06T13:23:27+03:00 Нов фермерски пазар в Пловдив

<p class="text-alignjustify">На 07.08.2020 г. (петък) верига магазини T MARKET организира фермерски пазар на бул. &bdquo;Шипка&ldquo; 6, Пловдив - на паркинга на един от най-големите си магазини в страната. Пазарът ще се провежда всеки петък от 12:00 до 20:00 ч. и събота от 10:00 до 14:00 ч.</p> <p class="text-alignjustify">Фермерският пазар има за цел да подкрепи регионалните производители в така трудните за малкия и средния бизнес времена. Инициативата на T MARKET се реализира със съдействието на г-н Костадин Димитров, кмет на район &bdquo;Тракия&rdquo;, община Пловдив и на Фермерски пазар &ldquo;Пендара&rdquo;.</p> <p class="text-alignjustify">Веригата магазини T MARKET стартира кампанията си &ldquo;Избери България&rdquo;, чиято цел е да подкрепи българските производители по време на кризата, а и след нея. &ldquo;Наше си е&rdquo; &ndash; това е основното послание на кампанията, а Фермерският пазар е логично нейно продължение.</p> <p class="text-alignjustify">По щандовете на 85-те магазина на веригата T MARKET в цялата страна, в течение вече на доста години, присъствието на български стоки е доминиращо. 100% българско телешко и 100% свинско месо, голямо разнообразие от свежи родни храни и близо 80% български доставчици на млечни продукти - това е само част от дългогодишната инвестиция на веригата в българския асортимент.</p> <p class="text-alignjustify">Кампанията на T MARKET &ldquo;Избери България&rdquo; и нейната най-нова форма - Фермерският пазар, целят да мотивират потребителите в ежедневното им пазаруване да купуват български продукти и по-специално &ndash; тези, произведени в региона им, а също и да бъдат подкрепени по-малките участници в пазара, които нямат финансовата възможност да представят стоката си пред потребителите наравно с големите производители.</p> <p class="text-alignjustify">На базара пловдивчани ще намерят голямо разнообразие на свежи и специално отглеждани плодове и зеленчуци, пресни млечни и пчелни продукти и богата гама фермерска стока, произведена в региона.</p>

Сравнение на продукти