Новини

Павел Петков оглави онлайн търговията на верига T MARKET 03.06.2021 11:12:43

Павел Петков оглави онлайн търговията на верига T MARKET

Павел Петков е новият ръководител на отдел „Електронна търговия“ в Максима България. Той ще отговаря за цялостното позициониране и развитие на онлайн магазина на T MARKET.

Павел Петков има 11-годишен опит в сферата на онлайн продажбите в лотарийния сектор. Завършил е магистратура в специалността „Прогнозиране и планиране на икономическите системи“ в УНСС. Преминал е успешно редица курсове в страната и чужбина, свързани с онлайн търговията.

T MARKET е първата верига за хранителни стоки у нас със собствена онлайн платформа, която стартира през изминалата пролет. Онлайн магазинът оперира на територията на София, Пловдив и Асеновград, но тепърва ще се разраства. Компанията предлага безплатна доставка, а получаването на продуктите от клиентите се случва в деня на поръчката.

„Радвам се, че Максима България ми дава възможност да споделя своя опит и вложа цялото си знание в развитието на T MARKET Online. Вярвам, че пазаруването онлайн е бъдещето в бизнеса. Винаги е предизвикателство да бъдеш крачка напред в мислите и желанията на клиента.“, споделя Павел Петков.

В професионалния си път, Петков преминава през менажиране на собствен бизнес в търговията на дребно, а след това 6 години трупа опит в търговията на едро във фирма „Стамбули“. Преди да се присъедини към Максима България, работи в сферата на производството и дистрибуцията на напитки.

Новият ръководител на отдел „Електронна търговия“ е на 45 години. В свободното си време обича да разтоварва с високорискови екстремни спортове.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Павел Петков оглави онлайн търговията на верига T MARKET

Павел Петков оглави онлайн търговията на верига T MARKET

Павел Петков е новият ръководител на отдел „Електронна търговия“ в Максима България. Той ще отговаря за цялостното позициониране и развитие на онлайн магаз Павел Петков е новият ръководител на отдел „Електронна търговия“ в Максима България. Той ще отговаря за цялостното позициониране и развитие на онлайн магаз 2021-06-03T11:12:47+03:00 Павел Петков оглави онлайн търговията на верига T MARKET

<p class="text-alignjustify">Павел Петков е новият ръководител на отдел &bdquo;Електронна търговия&ldquo; в Максима България. Той ще отговаря за цялостното позициониране и развитие на онлайн магазина на T MARKET.</p> <p class="text-alignjustify">Павел Петков има 11-годишен опит в сферата на онлайн продажбите в лотарийния сектор. Завършил е магистратура в специалността &bdquo;Прогнозиране и планиране на икономическите системи&ldquo; в УНСС. Преминал е успешно редица курсове в страната и чужбина, свързани с онлайн търговията.</p> <p class="text-alignjustify">T MARKET е първата верига за хранителни стоки у нас със собствена онлайн платформа, която стартира през изминалата пролет. Онлайн магазинът оперира на територията на София, Пловдив и Асеновград, но тепърва ще се разраства. Компанията предлага безплатна доставка, а получаването на продуктите от клиентите се случва в деня на поръчката.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;Радвам се, че Максима България ми дава възможност да споделя своя опит и вложа цялото си знание в развитието на </em>T MARKET Online<em>. Вярвам, че пазаруването онлайн е бъдещето в бизнеса. Винаги е предизвикателство да бъдеш крачка напред в мислите и желанията на клиента.&ldquo;</em>, споделя Павел Петков.</p> <p class="text-alignjustify">В професионалния си път, Петков преминава през менажиране на собствен бизнес в търговията на дребно, а след това 6 години трупа опит в търговията на едро във фирма &bdquo;Стамбули&ldquo;. Преди да се присъедини към Максима България, работи в сферата на производството и дистрибуцията на напитки.</p> <p class="text-alignjustify">Новият ръководител на отдел &bdquo;Електронна търговия&ldquo; е на 45 години. В свободното си време обича да разтоварва с високорискови екстремни спортове.</p>

Сравнение на продукти