Блог

Реконструкция на супермаркета на бул. "България" Sep/25/2020

Реконструкция на супермаркета на бул. "България"

Уважаеми клиенти, 

Уведомяваме ви, че временно затваряме магазина ни на бул. България, пл. Ручей, София, за ремонтни дейности и реновиране.

Молим да ни извините за причиненото неудобството. 

Обектът ще е затворен от 29.09 до 06.10.2020. вкл.

През този период може да посещават най-близките ни обекти на следните адреси:

ж.к. Стрелбище, ул. Червена роза №50

ж.к. Лагера, ул. Баба Илийца №2

Очакваме ви! 

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Реконструкция на супермаркета на бул. "България"

Реконструкция на супермаркета на бул. "България"

Уважаеми клиенти, Уведомяваме ви, че временно затваряме магазина ни на бул. България, пл. Ручей, София, за ремонтни дейности и реновиране.Молим да ни изв Уважаеми клиенти, Уведомяваме ви, че временно затваряме магазина ни на бул. България, пл. Ручей, София, за ремонтни дейности и реновиране.Молим да ни изв 2020-09-25T10:34:07+03:00 Реконструкция на супермаркета на бул. "България"

<p><span style="font-weight: 400;">Уважаеми клиенти,&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Уведомяваме ви, че в</span><span style="font-weight: 400;">ременно затваряме магазина ни на бул. България, пл. Ручей, София, за ремонтни дейности и реновиране.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Молим да ни извините за причиненото неудобството.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Обектът ще е затворен от 29.09 до 06.10.2020. вкл.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">През този период може да посещават най-близките ни обекти на следните адреси:</span></p> <h4>ж.к. Стрелбище, ул. Червена роза №50</h4> <p><a href="https://tmarket.bg/page/magazin-chervena-roza"></a><strong>ж.к. Лагера, ул. Баба Илийца №2</strong></p> <p><strong>Очакваме ви!&nbsp;</strong></p>

Сравнение на продукти