Новини

T MARKET бележи стремглав напредък през 2019 г. 12.08.2020 14:44:54

T MARKET бележи стремглав напредък през 2019 г.

Верига магазини T MARKET, част от литовската MAXIMA GRUPE, демонстрира сериозен икономически растеж през 2019 г. и затвърждава своите позиции сред лидерите на пазара.

T MARKET се изкачва с цели 19 места в престижната годишна класация „К100: Най-големите компании в България“ на вестник „Капитал“ и дава сериозни заявки за 2020 г. Този напредък не е случаен, а е част от стратегията на компанията за стабилен растеж и експанзия на своята дейност. Увеличението на приходите с 12,6% превръща T MARKET във втория най-бързо растящ пазар в MAXIMA GRUPE след Полша.

Компанията е седма в класацията ТОП 20 на търговските вериги в България и отчита висока рентабилност сред хранителните вериги. Част от двуцифреното увеличение на оборота в България се дължи на откриването на нови магазини - общо 8 през изминалата година. В края на 2019 г. компанията има 82 магазина в 40 града в цялата страна.

Възходът продължава и през тази година. Само за първите 6 месеца на 2020 г., T MARKET вече може да се похвали с няколко мащабни реализирани проекта. През април беше открит най-големият магазин на компанията в страната, с което T MARKET категорично си затвърди позицията на водеща хранителна верига в Пловдив.  

„За нас е чест вече 15 години да сме сред 10-те най-успешни компании в своята област и първи от веригите магазини за продажба на дребно със свой собствен онлайн магазин. В основата на този успех стои доверието на нашите клиенти и усърдният труд на моите колеги. Максима България е и в ТОП 50 на най-големите работодатели в България и въпреки кризата, ние продължаваме да се развиваме и се стремим да бъдем в максимална полза на хората“, коментира Петър Павлов, генерален директор на Максима България.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

T MARKET бележи стремглав напредък през 2019 г.

T MARKET бележи стремглав напредък през 2019 г.

Верига магазини T MARKET, част от литовската MAXIMA GRUPE, демонстрира сериозен икономически растеж през 2019 г. и затвърждава своите позиции сред лидерите Верига магазини T MARKET, част от литовската MAXIMA GRUPE, демонстрира сериозен икономически растеж през 2019 г. и затвърждава своите позиции сред лидерите 2020-08-20T15:17:57+03:00 T MARKET бележи стремглав напредък през 2019 г.

<p class="text-alignjustify">Верига магазини <strong>T MARKET</strong>, част от литовската <strong>MAXIMA GRUPE</strong>, демонстрира сериозен икономически растеж през 2019 г. и затвърждава своите позиции сред лидерите на пазара.</p> <p class="text-alignjustify"><strong>T MARKET</strong> се изкачва с цели 19 места в престижната годишна класация &bdquo;К100: Най-големите компании в България&ldquo; на вестник &bdquo;Капитал&ldquo; и дава сериозни заявки за 2020 г. Този напредък не е случаен, а е част от стратегията на компанията за стабилен растеж и експанзия на своята дейност. Увеличението на приходите с 12,6% превръща <strong>T MARKET</strong> във втория най-бързо растящ пазар в <strong>MAXIMA GRUPE</strong> след Полша.</p> <p class="text-alignjustify">Компанията е седма в класацията ТОП 20 на търговските вериги в България и отчита висока рентабилност сред хранителните вериги. Част от двуцифреното увеличение на оборота в България се дължи на откриването на нови магазини - общо 8 през изминалата година. В края на 2019 г. компанията има 82 магазина в 40 града в цялата страна.</p> <p class="text-alignjustify">Възходът продължава и през тази година. Само за първите 6 месеца на 2020 г., <strong>T MARKET</strong> вече може да се похвали с няколко мащабни реализирани проекта. През април беше открит най-големият магазин на компанията в страната, с което <strong>T MARKET</strong> категорично си затвърди позицията на водеща хранителна верига в Пловдив. &nbsp;</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;За нас е чест вече 15 години да сме сред 10-те най-успешни компании в своята област и първи от веригите магазини за продажба на дребно със свой собствен онлайн магазин. В основата на този успех стои доверието на нашите клиенти и усърдният труд на моите колеги. Максима България е и в ТОП 50 на най-големите работодатели в България и въпреки кризата, ние продължаваме да се развиваме и се стремим да бъдем в максимална полза на хората</em>&ldquo;, <strong>коментира Петър Павлов, генерален директор на Максима България.</strong></p>

Сравнение на продукти