Блог

T MARKET дари козунаци по повод Великденските празници Apr/27/2021

T MARKET дари козунаци по повод Великденските празници

Верига магазини T MARKET, част от „Максима България”, дариха козунаци, по повод Великденските празници. По време на страстната седмицата, съвместно с Община Елин Пелин, те бяха раздадени на хора в нужда. С вълнение и много усмивки, въпреки трудните времена, бе посрещната тази инициатива.

„Бих искал да благодаря на Община Елин Пелин за отличните партньорски отношения, които изградихме. Вярвам, че сме зарадвали много хора в нужда и съм горд, че такъв тип кампании се превърнаха в редовна практика. Пожелавам на прага на един от най-големите християнски празници много здраве и повече споделени мигове,” коментира Петър Павлов, генерален директор на ”Максима България.

Тази благородна инициатива се превръща в традиция за T MARKET. По време на великденските празници миналата година техни служители се обединиха около идеята да зарадват хора в неравностойно положение и подариха над 300 козунака.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

T MARKET дари козунаци по повод Великденските празници

T MARKET дари козунаци по повод Великденските празници

Верига магазини T MARKET, част от „Максима България”, дариха козунаци, по повод Великденските празници. По време на страстната седмицата, съвместно с Общин Верига магазини T MARKET, част от „Максима България”, дариха козунаци, по повод Великденските празници. По време на страстната седмицата, съвместно с Общин 2021-05-12T13:29:38+03:00 T MARKET дари козунаци по повод Великденските празници

<p class="text-alignjustify">Верига магазини <strong>T MARKET</strong>, част от &bdquo;Максима България&rdquo;, дариха козунаци, по повод Великденските празници. По време на страстната седмицата, съвместно с Община Елин Пелин, те бяха раздадени на хора в нужда. С вълнение и много усмивки, въпреки трудните времена, бе посрещната тази инициатива.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;Бих искал да благодаря на Община Елин Пелин за отличните партньорски отношения, които изградихме. Вярвам, че сме зарадвали много хора в нужда и съм горд, че такъв тип кампании се превърнаха в редовна практика. Пожелавам на прага на един от&nbsp;най-големите християнски празници много здраве и повече споделени мигове,&rdquo;</em> <strong>коментира Петър Павлов, генерален директор на &rdquo;Максима България</strong>.</p> <p class="text-alignjustify">Тази благородна инициатива се превръща в традиция за <strong>T</strong> <strong>MARKET</strong>. По време на великденските празници миналата година техни служители се обединиха около идеята да зарадват хора в неравностойно положение и подариха над 300 козунака.</p>

Сравнение на продукти