Новини

T MARKET дари пакети с храна на хора в нужда 15.12.2020 15:19:10

T MARKET дари пакети с храна на хора в нужда

Веригата магазини T MARKET отново ще подкрепи пловдивчани в кризата, причинена от разпространението на Covid-19. Тази зима магазини T MARKET ще участват за пореден път в кампанията “Пакет за грижа” с храни и стоки от първа необходимост. 50 семейства в затруднено положение от Пловдив ще получат тази помощ, която е съобразено да им стигне за цял месец.

За втори път тази година в район “Тракия”, Пловдив започва работа хранителна банка в помощ на граждани изпаднали в затруднено положение следствие на пандемията. Инициативата на кмета на район “Тракия” Константин Димитров “Пакет за грижа” започна още през пролетта с цел намаляване на социално-икономическите последствия, причинени от извънредните мерки, които държавата взе за ограничаване разпространението на коронавирус. Тогава в рамките на два месеца, всяка седмица над 50 семейства получаваха хранителни и санитарни продукти от първа необходимост.

Кампанията “Пакет за грижа”  се осъществява с подкрепата на бизнеса и на много частни дарители, решили да подкрепят своите съграждани  в нужда.

Веригата се включва и организира редовно социално отговорни практики в Пловдив  - като инициативата за ранно професионално ориентиране “Т(е) Мечтаят”. А миналата зима T MARKET осигури топъл обяд на 50 крайно нуждаещи се пловдивчани от рискови групи до края на извънредното положение. Храната беше приготвяна в обновения от “Максима България” цех в Пловдив при спазване на всички мерки за сигурност.

“Включваме се с удоволствие в инициативата на кмета на район “Тракия” и в подобни инициативи из цялата страна. Много българи загубиха работата си заради пандемията, много хора фалираха или нямат доходи в момента. Трябва не само държавата, но и всички ние, заедно да им помогнем да стъпят на краката си или, в най-тежките случаи, да имат всичко необходимо по време на поредния локдаун. Като социално отговорна кампания ние правим всичко по силите си да помогнем на максимален брой хора в този труден момент.”, коментира Петър Павлов, генерален директор на “Максима България”.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

T MARKET дари пакети с храна на хора в нужда

T MARKET дари пакети с храна на хора в нужда

Веригата магазини T MARKET отново ще подкрепи пловдивчани в кризата, причинена от разпространението на Covid-19. Тази зима магазини T MARKET ще участват за Веригата магазини T MARKET отново ще подкрепи пловдивчани в кризата, причинена от разпространението на Covid-19. Тази зима магазини T MARKET ще участват за 2020-12-15T15:32:04+02:00 T MARKET дари пакети с храна на хора в нужда

<p class="text-alignjustify">Веригата магазини <strong>T MARKET</strong> отново ще подкрепи пловдивчани в кризата, причинена от разпространението на Covid-19. Тази зима магазини <strong>T MARKET</strong> ще участват за пореден път в кампанията &ldquo;Пакет за грижа&rdquo; с храни и стоки от първа необходимост. 50 семейства в затруднено положение от Пловдив ще получат тази помощ, която е съобразено да им стигне за цял месец.</p> <p class="text-alignjustify">За втори път тази година в район &ldquo;Тракия&rdquo;, Пловдив започва работа хранителна банка в помощ на граждани изпаднали в затруднено положение следствие на пандемията. Инициативата на кмета на район &ldquo;Тракия&rdquo; Константин Димитров &ldquo;Пакет за грижа&rdquo; започна още през пролетта с цел намаляване на социално-икономическите последствия, причинени от извънредните мерки, които държавата взе за ограничаване разпространението на коронавирус. Тогава в рамките на два месеца, всяка седмица над 50 семейства получаваха хранителни и санитарни продукти от първа необходимост.</p> <p class="text-alignjustify">Кампанията &ldquo;Пакет за грижа&rdquo;&nbsp; се осъществява с подкрепата на бизнеса и на много частни дарители, решили да подкрепят своите съграждани &nbsp;в нужда.</p> <p class="text-alignjustify">Веригата се включва и организира редовно социално отговорни практики в Пловдив&nbsp; - като инициативата за ранно професионално ориентиране &ldquo;Т(е) Мечтаят&rdquo;. А миналата зима <strong>T MARKET</strong> осигури топъл обяд на 50 крайно нуждаещи се пловдивчани от рискови групи до края на извънредното положение. Храната беше приготвяна в обновения от &ldquo;Максима България&rdquo; цех в Пловдив при спазване на всички мерки за сигурност.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&ldquo;Включваме се с удоволствие в инициативата на кмета на район &ldquo;Тракия&rdquo; и в подобни инициативи из цялата страна. Много българи загубиха работата си заради пандемията, много хора фалираха или нямат доходи в момента. Трябва не само държавата, но и всички ние, заедно да им помогнем да стъпят на краката си или, в най-тежките случаи, да имат всичко необходимо по време на поредния локдаун. Като социално отговорна кампания ние правим всичко по силите си да помогнем на максимален брой хора в този труден момент.&rdquo;</em>, <strong>коментира Петър Павлов, генерален директор на &ldquo;Максима България&rdquo;.</strong></p>

Сравнение на продукти