Блог

T MARKET дариха храни и стоки от първа необходимост в р-н "Нови Искър" Jan/ 4/2021

T MARKET дариха храни и стоки от първа необходимост в р-н "Нови Искър"

За седма поред година р-н "Нови Искър" с помощта на местния бизнес, дарители и доброволци успяха да дарият пакети с хранителни продукти за Коледните празници на хора в нужда. Тази година, въпреки пандемията от COVID-19 достигнаха до 190 домакинства и ги зарадваха за празниците.
T MARKET подкрепиха инициативата като дариха храни и стоки от първа необходимост. 

“Включваме се с удоволствие в инициативата на район “Нови Искър” и в подобни инициативи из цялата страна. Като социално отговорна кампания ние правим всичко по силите си да помогнем на максимален брой хора в този труден момент. Във времена на криза имаме още по-голяма нужда от добри примери в подкрепа на обществото.”, коментира Петър Павлов, генерален директор на “Максима България”.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

T MARKET дариха храни и стоки от първа необходимост в р-н "Нови Искър"

T MARKET дариха храни и стоки от първа необходимост в р-н "Нови Искър"

За седма поред година р-н "Нови Искър" с помощта на местния бизнес, дарители и доброволци успяха да дарият пакети с хранителни продукти за Коледните празн За седма поред година р-н "Нови Искър" с помощта на местния бизнес, дарители и доброволци успяха да дарият пакети с хранителни продукти за Коледните празн 2021-01-04T10:57:47+02:00 T MARKET дариха храни и стоки от първа необходимост в р-н "Нови Искър"

<div class="kvgmc6g5 cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x c1et5uql ii04i59q"> <div dir="auto" class="text-alignjustify">За седма поред година р-н "Нови Искър" с помощта на местния бизнес, дарители и доброволци успяха да дарият пакети с хранителни продукти за Коледните празници на хора в нужда. Тази година, въпреки пандемията от COVID-19 достигнаха до 190 домакинства и ги зарадваха за празниците.</div> <div dir="auto" class="text-alignjustify"></div> <div dir="auto" class="text-alignjustify"></div> <div dir="auto" class="text-alignjustify"><span>T MARKET подкрепиха инициативата като дариха храни и стоки от първа необходимост.&nbsp;</span><br /><span></span></div> <div dir="auto" class="text-alignjustify"><span></span></div> <div dir="auto" class="text-alignjustify"></div> <div dir="auto" class="text-alignjustify"> <p><em>&ldquo;Включваме се с удоволствие в инициативата на район &ldquo;Нови Искър&rdquo; и в подобни инициативи из цялата страна. Като социално отговорна кампания ние правим всичко по силите си да помогнем на максимален брой хора в този труден момент. Във времена на криза имаме още по-голяма нужда от добри примери в подкрепа на обществото.</em>&rdquo;, коментира Петър Павлов, генерален директор на &ldquo;Максима България&rdquo;.</p> </div> </div>

Сравнение на продукти