Новини

T MARKET е партньор на bTV Media Group в кампанията „Да изчистим България заедно” 16.08.2023 11:16:26

T MARKET е партньор на bTV Media Group в кампанията „Да изчистим България заедно”

Кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България по-чиста и красива в дългосрочен план. Емблематичната кампания отрежда водещо място на България сред страните с най-добри доброволчески практики в грижата за околната среда в света. 

Като социално отговорна компания се включваме в 11-тото издание на кампанията „Да изчистим България заедно”. Ще се обединим в името на каузата за по-чиста околна среда. Световният ден на почистването на планетата, в който България ще се включи за седми пореден път, ще се проведе на 16 септември 2023.

Надсловът, под който ще се проведе най-мащабната национална доброволческа инициатива у нас тази година, е „Готови сме!“. Тя е насочена към усърдието и енергията, която влагаме в грижата за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата. 

От началото на „Да изчистим България заедно“ досега близо 2 500 000 доброволци, въоръжени с ръкавици и чували, са чистили страната. По данни на екоминистерството, те са успели да съберат 94 338 тона отпадъци.

Да изчистим България заедно на 16 септември! 

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

T MARKET е партньор на bTV Media Group в кампанията „Да изчистим България заедно”

T MARKET е партньор на bTV Media Group в кампанията „Да изчистим България заедно

Кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност Кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност 2023-08-22T15:20:57+03:00 T MARKET е партньор на bTV Media Group в кампанията „Да изчистим България заедно”

<p class="text-alignjustify">Кампанията &bdquo;Да изчистим България заедно&rdquo; на bTV Media Group е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България по-чиста и красива в дългосрочен план. Емблематичната кампания отрежда водещо място на България сред страните с най-добри доброволчески практики в грижата за околната среда в света.&nbsp;</p> <p class="text-alignjustify">Като социално отговорна компания се включваме в 11-тото издание на кампанията &bdquo;Да изчистим България заедно&rdquo;. Ще се обединим в името на каузата за по-чиста околна среда. Световният ден на почистването на планетата, в който България ще се включи за седми пореден път, ще се проведе на&nbsp;16 септември 2023.</p> <p class="text-alignjustify">Надсловът, под който ще се проведе най-мащабната национална доброволческа инициатива у нас тази година, е &bdquo;Готови сме!&ldquo;. Тя е насочена към усърдието и енергията, която влагаме в грижата за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата.&nbsp;</p> <p class="text-alignjustify">От началото на &bdquo;Да изчистим България заедно&ldquo; досега близо 2 500 000 доброволци, въоръжени с ръкавици и чували, са чистили страната. По данни на екоминистерството, те са успели да съберат 94 338 тона отпадъци.</p> <p class="text-alignjustify">Да изчистим България заедно на 16 септември!&nbsp;</p> <p></p> <p></p>

Сравнение на продукти