Новини

T MARKET осигури хранителни продукти и учебни пособия за 110 деца 29.09.2021 12:43:34

T MARKET осигури хранителни продукти и учебни пособия за 110 деца

Хранителна верига T MARKET се включи в ежегодната инициатива с дарение на децата лишени от родителска грижа, настанени в ЦНСТ- гр. Самоков, ЦНСТ „Констанца Ляпчева“ - гр. Долна Баня, ЦНСТ- гр. Стражица, ЦНСТ 1 и 2 - гр.  Велико Търново и КСУДУ - гр. Роман.

T MARKET осигури хранителни продукти и учебни пособия за 110 деца. Партньор в реализацията на тази добра идея на разрастващата се верига е НФ „Свети Никола“ - неправителствена хуманитарна организация, която работи с над 38 домове за сираци.

„Инициативата ще донесе радост и надежда за по-светло бъдеще на нуждаещите се. Ще зарадва и ще накара дечицата да се почувстват равнопоставени на своите връстници, отглеждани в реална семейна среда.“ заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.

 „Щастлив е онзи, който живее, за да помага на другите!“ споделя Недка Младенова - изпълнителен директор на НФ „Свети Никола“.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

T MARKET осигури хранителни продукти и учебни пособия за 110 деца

T MARKET осигури хранителни продукти и учебни пособия за 110 деца

Хранителна верига T MARKET се включи в ежегодната инициатива с дарение на децата лишени от родителска грижа, настанени в ЦНСТ- гр. Самоков, ЦНСТ „Констанца Хранителна верига T MARKET се включи в ежегодната инициатива с дарение на децата лишени от родителска грижа, настанени в ЦНСТ- гр. Самоков, ЦНСТ „Констанца 2021-09-29T12:43:36+03:00 T MARKET осигури хранителни продукти и учебни пособия за 110 деца

<p class="text-alignjustify">Хранителна верига T MARKET&nbsp;се включи в ежегодната инициатива с дарение на децата лишени от родителска грижа, настанени в ЦНСТ- гр. Самоков, ЦНСТ &bdquo;Констанца Ляпчева&ldquo; - гр. Долна Баня, ЦНСТ- гр. Стражица, ЦНСТ 1 и 2 - гр.&nbsp; Велико Търново и КСУДУ - гр. Роман.</p> <p class="text-alignjustify">T MARKET&nbsp;осигури хранителни продукти и учебни пособия за 110 деца. Партньор в реализацията на тази добра идея на разрастващата се верига е НФ &bdquo;Свети Никола&ldquo; - неправителствена хуманитарна организация, която работи с над 38 домове за сираци.</p> <p class="text-alignjustify">&bdquo;Инициативата ще донесе радост и надежда за по-светло бъдеще на нуждаещите се. Ще зарадва и ще накара дечицата да се почувстват равнопоставени на своите връстници, отглеждани в реална семейна среда.&ldquo; заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.</p> <p class="text-alignjustify">&nbsp;&bdquo;Щастлив е онзи, който живее, за да помага на другите!&ldquo; споделя Недка Младенова - изпълнителен директор на НФ &bdquo;Свети Никола&ldquo;.</p>

Сравнение на продукти