Блог

Т MARKET oткри 100-я си магазин 08.03.2022 12:39:04

Т MARKET oткри 100-я си магазин

Т MARKET oткри 100-я си магазин, превръщайки се в една от веригите с най-голямо покритие в страната

Т MARKET oтвopи 100-я си мaгaзин в гр. Кубрат на ул. Княз Борис I №2 на 08.03.2022г. Обектите на хранителната верига покриват 54 гpaда, в цялата страна. Това я нарежда сред лидерите по покритие и достъпност в сектора.

Популярен с практичните си предложения и добрите оферти, новооткритият магазин ще се превърне в предпочитано място за пазаруване на местните жители. Освен от множеството ежеседмични ценови намаления на стоки, посетителите ще имат възможност да правят още изгодни покупки с лоялната програма на T MARKET с карта „благодаря“.

Новият обект беше открит от Петър Павлов, генерален директор и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите.

„С голяма гордост днес прерязваме лентата на стотния ни обект! В магазина ще инвестираме близо един милион лева и ще открием първоначално 20 работни места, с тенденция да станат и повече. Работим за развитието на местно и на национално ниво. Както всички в момента, и ние се надяваме на мирни времена, просперитет и по-добро бъдеще. Въпреки турбулентната среда, нашата верига е стабилна и ще продължи да следва амбициозните си цели!“, заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.

Супермаркетът ще предложи на жителите на град Кубрат и региона разнообразие от качествени стоки: свежи плодове и зеленчуци, прясно месо, мляко и млечни изделия, сладкарски изделия, безалкохолни и алкохолни напитки, козметика и битова химия, разнообразие от стоки за дома и бита. В крак с пазарните тенденции клиентите ще открият и обособен БИО щанд с най-търсените марки. Хлебният бар с прясно изпечени продукти и вкусни ястия от топлата витрина с обслужване са доказателство, че T MARKET е практичният и доверен помощник на всяко домакинство.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET oткри 100-я си магазин

Т MARKET oткри 100-я си магазин

Т MARKET oткри 100-я си магазин, превръщайки се в една от веригите с най-голямо покритие в странатаТ MARKET oтвopи 100-я си мaгaзин в гр. Кубрат на ул. Кн Т MARKET oткри 100-я си магазин, превръщайки се в една от веригите с най-голямо покритие в странатаТ MARKET oтвopи 100-я си мaгaзин в гр. Кубрат на ул. Кн 2022-03-08T14:18:16+02:00 Т MARKET oткри 100-я си магазин

<p class="text-aligncenter"><strong>Т MARKET oткри 100-я си магазин, превръщайки се в една от веригите с най-голямо покритие в страната</strong></p> <p class="text-alignjustify">Т MARKET oтвopи 100-я си мaгaзин в гр. Кубрат на ул. Княз Борис I №2 на 08.03.2022г. Обектите на хранителната верига покриват 54 гpaда, в цялата страна. Това я нарежда сред лидерите по покритие и достъпност в сектора.</p> <p class="text-alignjustify">Популярен с практичните си предложения и добрите оферти, новооткритият магазин ще се превърне в предпочитано място за пазаруване на местните жители. Освен от множеството ежеседмични ценови намаления на стоки, посетителите ще имат възможност да правят още изгодни покупки с лоялната програма на T MARKET с карта &bdquo;благодаря&ldquo;.</p> <p class="text-alignjustify">Новият обект беше открит от Петър Павлов, генерален директор и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;С голяма гордост днес прерязваме лентата на стотния ни обект! В магазина ще инвестираме близо един милион лева и ще открием първоначално 20 работни места, с тенденция да станат и повече. Работим за развитието на местно и на национално ниво. Както всички в момента, и ние се надяваме на мирни времена, просперитет и по-добро бъдеще. Въпреки турбулентната среда, нашата верига е стабилна и ще продължи да следва амбициозните си цели</em><em>!</em><em>&ldquo;, </em>заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.</p> <p class="text-alignjustify">Супермаркетът ще предложи на жителите на град Кубрат и региона разнообразие от качествени стоки: свежи плодове и зеленчуци, прясно месо, мляко и млечни изделия, сладкарски изделия, безалкохолни и алкохолни напитки, козметика и битова химия, разнообразие от стоки за дома и бита. В крак с пазарните тенденции клиентите ще открият и обособен БИО щанд с най-търсените марки. Хлебният бар с прясно изпечени продукти и вкусни ястия от топлата витрина с обслужване са доказателство, че T MARKET е практичният и доверен помощник на всяко домакинство.</p>

Сравнение на продукти