Новини

Т MARKET откри 15-я си магазин в гр. Пловдив и обнови обекта си в гр. Първомай 20.09.2022 13:22:20

Т MARKET откри 15-я си магазин в гр. Пловдив и обнови обекта си в гр. Първомай

На 20.09.2022 г. в гр. Пловдив отвори врати нов магазин на Т MARKET, с което общият им брой в града стана 15. В същия ден отново стартира работа и обновения обект в гр. Първомай. T MARKET е една от хранителните вериги с най-голямо покритие в страната – 108 магазина в 60 гpaда.


Магазинът в гр. Пловдив се намира на бул. „Цар Борис III Обединител“ № 179/ Флавия бизнес парк. В район Южен, като част от голям търговски и административен комплекс, обектът ще предложи на пловдивчани богат асортимент от качествени стоки на ниски цени.


„Първият магазин T MARKET в гр. Пловдив беше отворен в далечната 2005 година. 17 години по-късно вече имаме 15 обекта в „Града под тепетата“, които предлагат на клиентите ни лесно, бързо и удобно пазаруване.“, заяви Илия Белев, Главен оперативен директор на T MARKET.


С изцяло обновена визия отвори и T MARKET в гр. Първомай на ул. „Орфей“ №16. Магазинът е готов да посрещне отново своите лоялни клиенти с нова по-модерна визия. Обектът разшири своята търговска площ с 200% и подмени изцяло своето техническо оборудване. На потребителите се предлага приятно, удобно и уютно място за ежедневно пазаруване.


Работното време на обектите е всеки ден от 08:00 до 22:00 ч.


Освен от множеството ежеседмични ценови намаления на стоки, клиентите ще имат възможност да правят още повече изгодни покупки чрез лоялната програма на T MARKET с карта „благодаря“.


Заповядайте в новите ни обекти!

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET откри 15-я си магазин в гр. Пловдив и обнови обекта си в гр. Първомай

Т MARKET откри 15-я си магазин в гр. Пловдив и обнови обекта си в гр. Първомай

На 20.09.2022 г. в гр. Пловдив отвори врати нов магазин на Т MARKET, с което общият им брой в града стана 15. В същия ден отново стартира работа и обновени На 20.09.2022 г. в гр. Пловдив отвори врати нов магазин на Т MARKET, с което общият им брой в града стана 15. В същия ден отново стартира работа и обновени 2022-09-20T13:30:24+03:00 Т MARKET откри 15-я си магазин в гр. Пловдив и обнови обекта си в гр. Първомай

<p class="text-alignjustify">На 20.09.2022 г. в гр. Пловдив отвори врати нов магазин на Т MARKET, с което общият им брой в града стана 15. В същия ден отново стартира работа и обновения обект в гр. Първомай. T MARKET е една от хранителните вериги с най-голямо покритие в страната &ndash; 108 магазина в 60 гpaда.</p> <p class="text-alignjustify"><br />Магазинът в гр. Пловдив се намира на бул. &bdquo;Цар Борис III Обединител&ldquo; № 179/ Флавия бизнес парк. В район Южен, като част от голям търговски и административен комплекс, обектът ще предложи на пловдивчани богат асортимент от качествени стоки на ниски цени.</p> <p class="text-alignjustify"><br />&bdquo;Първият магазин T MARKET в гр. Пловдив беше отворен в далечната 2005 година. 17 години по-късно вече имаме 15 обекта в &bdquo;Града под тепетата&ldquo;, които предлагат на клиентите ни лесно, бързо и удобно пазаруване.&ldquo;, заяви Илия Белев, Главен оперативен директор на T MARKET.</p> <p class="text-alignjustify"><br />С изцяло обновена визия отвори и T MARKET в гр. Първомай на ул. &bdquo;Орфей&ldquo; №16. Магазинът е готов да посрещне отново своите лоялни клиенти с нова по-модерна визия. Обектът разшири своята търговска площ с 200% и подмени изцяло своето техническо оборудване. На потребителите се предлага приятно, удобно и уютно място за ежедневно пазаруване.</p> <p><br />Работното време на обектите е всеки ден от 08:00 до 22:00 ч.</p> <p><br />Освен от множеството ежеседмични ценови намаления на стоки, клиентите ще имат възможност да правят още повече изгодни покупки чрез лоялната програма на T MARKET с карта &bdquo;благодаря&ldquo;.</p> <p><br />Заповядайте в новите ни обекти!</p>

Сравнение на продукти