Новини

Т MARKET откри 2 нови обекта в един ден 14.06.2022 11:05:16

Т MARKET откри 2 нови обекта в един ден

На 14.06.2022 г. отвориха врати 2 нови обекта  T MARKET в гр. Котел и гр. Поморие. С тях общият брой на магазините за веригата стават 103, обхващащи 57 малки и големи градове в цялата страна.

 

Лентите на новите магазини бяха прерязани от Петър Павлов, Генерален директор на „Максима България“ и от Ивайло Георгиев, Търговски директор на хранителна верига T MARKET.

Приветствам новите ни колеги в семейството на T MARKET. С всяко отваряне на нов обект семейството ни расте и вече 17 години това ни прави един от най-големите работодатели в страната. Експанзията и разрастването ни продължават, като това е сигурен показател за нашия растеж. Основно наше предимство са атрактивно ниските ни цени, с които привличаме ежедневно хиляди клиенти и се доказваме като практичният избор за пазаруване.“, заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET

Клиентите на новите обекти ще могат да се възползват от качествени продукти на едни от най-ниските цени на пазара. Пресните плодове, зеленчуци и месо, хлебен бар, богато меню от месни и безмесни грил специалитети, БИО храни от специално обособен щанд и сектор с нехранителни артикули са основните предимства на компанията.

Посетителите на новооткритите магазини могат да се възползват и от допълнителните намаления на избрани стоки и цели групи продукти, чрез лоялната програма на T MARKET „благодаря“. Включвайки се в нея, клиентите пестят при избора на продукти, обозначени с етикет „благодаря“. Всеки желаещ да се присъедини към лоялната програма, може да заяви и получи карта „благодаря“ на каса във всеки магазин.

До края на годината компанията планира да отвори врати в още градове, намиращи се, както по Черноморието, така и в цялата страна.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET откри 2 нови обекта в един ден

Т MARKET откри 2 нови обекта в един ден

На 14.06.2022 г. отвориха врати 2 нови обекта  T MARKET в гр. Котел и гр. Поморие. С тях общият брой на магазините за веригата стават 103, обхващащи 57 мал На 14.06.2022 г. отвориха врати 2 нови обекта  T MARKET в гр. Котел и гр. Поморие. С тях общият брой на магазините за веригата стават 103, обхващащи 57 мал 2022-06-14T11:05:18+03:00 Т MARKET откри 2 нови обекта в един ден

<p>На 14.06.2022 г. отвориха врати 2 нови обекта &nbsp;T MARKET в гр. Котел и гр. Поморие. С тях общият брой на магазините за веригата стават 103, обхващащи 57 малки и големи градове в цялата страна.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Лентите на новите магазини бяха прерязани от Петър Павлов, Генерален директор на &bdquo;Максима България&ldquo; и от Ивайло Георгиев, Търговски директор на хранителна верига T MARKET.</p> <p>&bdquo;<em>Приветствам новите ни колеги в семейството на </em><em>T MARKET.</em><em> С всяко отваряне на нов обект семейството ни расте и вече 17 години това ни прави един от най-големите работодатели в страната. Експанзията и разрастването ни продължават, като това е сигурен показател за нашия растеж. Основно наше предимство са атрактивно ниските ни цени, с които привличаме ежедневно хиляди клиенти и се доказваме като практичният избор за пазаруване</em>.&ldquo;, заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET</p> <p>Клиентите на новите обекти ще могат да се възползват от качествени продукти на едни от най-ниските цени на пазара. Пресните плодове, зеленчуци и месо, хлебен бар, богато меню от месни и безмесни грил специалитети, БИО храни от специално обособен щанд и сектор с нехранителни артикули са основните предимства на компанията.</p> <p>Посетителите на новооткритите магазини могат да се възползват и от допълнителните намаления на избрани стоки и цели групи продукти, чрез лоялната програма на T MARKET &bdquo;благодаря&ldquo;. Включвайки се в нея, клиентите пестят при избора на продукти, обозначени с етикет &bdquo;благодаря&ldquo;. Всеки желаещ да се присъедини към лоялната програма, може да заяви и получи карта &bdquo;благодаря&ldquo; на каса във всеки магазин.</p> <p>До края на годината компанията планира да отвори врати в още градове, намиращи се, както по Черноморието, така и в цялата страна.</p>

Сравнение на продукти