Новини

Т MARKET откри четвърти супермаркет в гр. Бургас 09.05.2023 15:56:35

Т MARKET откри четвърти супермаркет в гр. Бургас

На 09.05.2023г. Т MARKET откри най-новия си, четвърти обект в гр. Бургас. Той се намира в квартал Меден Рудник - бул. “Александър Георгиев Коджакафалията” №81.

            Другите три магазина в града също са позиционирани на удобни за клиентите локации, а именно:

- кв. Славейков, бл. 214;

- ул. Константин Величков №34, на ъгъла с ул. Странджа №2;

- ул. Марагидик №17.

Общият брой на всички обекти T MARKET в България е 115 като до края на лятото компанията планира да отвори още  локации в още крайморски градове. За по-голямо удобство на клиентите магазини T MARKET по Черноморието работят всеки ден, от 08:00 до 22:00 часа.

 

Посетителите на новооткрития магазин могат да се възползват и от допълнителни намаления на избрани стоки и цели групи продукти, чрез лоялната програма на T MARKET „благодаря“. Включвайки се в нея, клиентите пестят при избора на продукти, обозначени с етикет „благодаря“. Всеки желаещ да се присъедини към лоялната програма, може да получи карта „благодаря“ на каса във всеки магазин.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET откри четвърти супермаркет в гр. Бургас

Т MARKET откри четвърти супермаркет в гр. Бургас

На 09.05.2023г. Т MARKET откри най-новия си, четвърти обект в гр. Бургас. Той се намира в квартал Меден Рудник - бул. “Александър Георгиев Коджакафалията” На 09.05.2023г. Т MARKET откри най-новия си, четвърти обект в гр. Бургас. Той се намира в квартал Меден Рудник - бул. “Александър Георгиев Коджакафалията” 2023-05-09T15:57:07+03:00 Т MARKET откри четвърти супермаркет в гр. Бургас

<p class="text-alignjustify">На 09.05.2023г. Т MARKET откри най-новия си, четвърти обект в гр. Бургас. Той се намира в квартал Меден Рудник - бул. &ldquo;Александър Георгиев Коджакафалията&rdquo; №81.</p> <p class="text-alignjustify">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Другите три магазина в града също са позиционирани на удобни за клиентите локации, а именно:</p> <p class="text-alignjustify">- кв. Славейков, бл. 214;</p> <p class="text-alignjustify">- ул. Константин Величков №34, на ъгъла с ул. Странджа №2;</p> <p class="text-alignjustify">- ул. Марагидик №17.</p> <p class="text-alignjustify">Общият брой на всички обекти T MARKET в България е 115 като до края на лятото компанията планира да отвори още &nbsp;локации в още крайморски градове. За по-голямо удобство на клиентите магазини T MARKET по Черноморието работят всеки ден, от 08:00 до 22:00 часа.</p> <p class="text-alignjustify">&nbsp;</p> <p class="text-alignjustify">Посетителите на новооткрития магазин могат да се възползват и от допълнителни намаления на избрани стоки и цели групи продукти, чрез лоялната програма на T MARKET &bdquo;благодаря&ldquo;. Включвайки се в нея, клиентите пестят при избора на продукти, обозначени с етикет &bdquo;благодаря&ldquo;. Всеки желаещ да се присъедини към лоялната програма, може да получи карта &bdquo;благодаря&ldquo; на каса във всеки магазин.</p>

Сравнение на продукти