Новини

Т MARKET откри нови 2 обекта във гр. Варна и в к.к. Слънчев бряг 21.06.2022 12:40:59

Т MARKET откри нови 2 обекта във гр. Варна и в к.к. Слънчев бряг

На 21.06.2022 г. oтвopиха врати нови два магазина Т MARKET - в гр. Варна и в к.к. Слънчев бряг. Обектите на хранителната верига вече са 105 и покриват 58 гpaда в цялата страна.

Новите обекти ще работят за клиенти от 08:00-22:00 ч. Магазините ще предложат подбрани традиционни български ястия и продукти на грил, а хлебният бар - широк асортимент от тестени изделия, изпечени на място. Клиентите ще могат да се възползват и от богат избор на прясно месо, плодове и зеленчуци, готови свежи салати, сладкарски щанд и сектор с нехранителни продукти.

Освен от множеството ежеседмични ценови намаления на стоки, клиентите ще имат възможност да правят още повече изгодни покупки чрез лоялната програма на T MARKET с карта „благодаря“.

 

„Нашата цел е новите обекти  да се докажат като предпочитано място за пазаруване, както на гражданите във Варна и к.к. Слънчев бряг, така и на всички туристи, които ги посещават!“, заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.

 

 

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET откри нови 2 обекта във гр. Варна и в к.к. Слънчев бряг

Т MARKET откри нови 2 обекта във гр. Варна и в к.к. Слънчев бряг

На 21.06.2022 г. oтвopиха врати нови два магазина Т MARKET - в гр. Варна и в к.к. Слънчев бряг. Обектите на хранителната верига вече са 105 и покриват 58 г На 21.06.2022 г. oтвopиха врати нови два магазина Т MARKET - в гр. Варна и в к.к. Слънчев бряг. Обектите на хранителната верига вече са 105 и покриват 58 г 2022-06-21T12:41:00+03:00 Т MARKET откри нови 2 обекта във гр. Варна и в к.к. Слънчев бряг

<p>На 21.06.2022 г. oтвopиха врати нови два магазина <span>Т MARKET</span> - в гр. Варна и в к.к. Слънчев бряг. Обектите на хранителната верига вече са 105 и покриват 58 гpaда в цялата страна.</p> <p>Новите обекти ще работят за клиенти от 08:00-22:00 ч. Магазините ще предложат подбрани традиционни български ястия и продукти на грил, а хлебният бар - широк асортимент от тестени изделия, изпечени на място. Клиентите ще могат да се възползват и от богат избор на прясно месо, плодове и зеленчуци, готови свежи салати, сладкарски щанд и сектор с нехранителни продукти.</p> <p>Освен от множеството ежеседмични ценови намаления на стоки, клиентите ще имат възможност да правят още повече изгодни покупки чрез лоялната програма на T MARKET с карта &bdquo;благодаря&ldquo;.</p> <p>&nbsp;</p> <p><em>&bdquo;Нашата цел е новите&nbsp;обекти &nbsp;да се докажат като предпочитано място за пазаруване, както на гражданите</em><em> в</em><em>ъв Варна и к.к. Слънчев бряг, така и на всички туристи, които ги посещават!&ldquo;, з</em>аяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти