Новини

Т MARKET откри първия си нов обект за 2023 година в Пазарджик 21.02.2023 10:03:34

Т MARKET откри първия си нов обект за 2023 година в Пазарджик

На 21.02.2023 г. Т MARKET откри първия си нов обект за 2023 година в гр. Пазарджик. Той се намира в Търговския комплекс Holiday Park на ул. "Димчо Дебелянов" 10. Ритейл паркът е на удобно и комуникативно място, с богато озеленяване, паркинг с над 400 места и се простира на близо 34 000 кв. м.

            Обектът е 113-ят за веригата, а Пазарджик е 63-ят град, в който хранителната верига стъпва.

Супермаркетът ще предложи на жителите на град Пазарджик и региона прясно изпечени продукти и вкусни ястия от топлата витрина с обслужване, разнообразие от свежи плодове и зеленчуци, прясно месо, мляко и млечни изделия, сладкарски изделия, безалкохолни и алкохолни напитки, козметика и битова химия, стоки за дома и бита. А за любителите на здравословните храни има специално обособен БИО щанд.

С лоялната програма на T MARKET клиентите получават множеството ежеседмични ценови намаления. Също така всяка събота и неделя притежателите на карта „благодаря“ ще могат да се възползват от 25% отстъпка на определени групи продукти.

Компанията активно осъществява своята експанзия и през 2023 година, като съвместно с това разкрива и нови работни места. Новоназначените служители са 18 и те се присъединяват към екип от над 2 700 души.

Новият обект беше открит от изпълнителния директор Петър Павлов и оперативния директор и член на Борда на директорите Илия Белев. Те приветстваха новите колеги в голямото семейство на T MARKET, пожелаха им успех, много доволни и щастливи клиенти.

 

 

T MARKET Ви очаква!

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET откри първия си нов обект за 2023 година в Пазарджик

Т MARKET откри първия си нов обект за 2023 година в Пазарджик

На 21.02.2023 г. Т MARKET откри първия си нов обект за 2023 година в гр. Пазарджик. Той се намира в Търговския комплекс Holiday Park на ул. "Димчо Дебеляно На 21.02.2023 г. Т MARKET откри първия си нов обект за 2023 година в гр. Пазарджик. Той се намира в Търговския комплекс Holiday Park на ул. "Димчо Дебеляно 2023-02-21T10:03:59+02:00 Т MARKET откри първия си нов обект за 2023 година в Пазарджик

<p>На 21.02.2023 г. Т MARKET откри първия си нов обект за 2023 година в гр. Пазарджик. Той се намира в Търговския комплекс Holiday Park на ул. "Димчо Дебелянов" 10. Ритейл паркът е на удобно и комуникативно място, с богато озеленяване, паркинг с над 400 места и се простира на близо 34 000 кв. м.</p> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Обектът е 113-ят за веригата, а Пазарджик е 63-ят град, в който хранителната верига стъпва.</p> <p>Супермаркетът ще предложи на жителите на град Пазарджик и региона прясно изпечени продукти и вкусни ястия от топлата витрина с обслужване, разнообразие от свежи плодове и зеленчуци, прясно месо, мляко и млечни изделия, сладкарски изделия, безалкохолни и алкохолни напитки, козметика и битова химия, стоки за дома и бита. А за любителите на здравословните храни има специално обособен БИО щанд.</p> <p>С лоялната програма на T MARKET клиентите получават множеството ежеседмични ценови намаления. Също така всяка събота и неделя притежателите на карта &bdquo;благодаря&ldquo; ще могат да се възползват от 25% отстъпка на определени групи продукти.</p> <p>Компанията активно осъществява своята експанзия и през 2023 година, като съвместно с това разкрива и нови работни места. Новоназначените служители са 18 и те се присъединяват към екип от над 2 700 души.</p> <p>Новият обект беше открит от изпълнителния директор Петър Павлов и оперативния директор и член на Борда на директорите Илия Белев. Те приветстваха новите колеги в голямото семейство на T MARKET, пожелаха им успех, много доволни и щастливи клиенти.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p>T MARKET Ви очаква!</p>

Сравнение на продукти