Блог

Т MARKET откри своя 89-ти магазин Apr/12/2021

Т MARKET откри своя 89-ти магазин

На 13 април Т MARKET откри своя първи магазин в Свиленград. Той се намира на ул. „Гео Милев“ 2. Това е 44-тият град в страната, в който компанията стъпва, а общият брой на обектите вече е 89.

Новият обект беше открит от Петър Павлов, генерален директор и Илия Белев, оперативен директор. С оглед спазване на мерките, наложени за ограничаване разпространението на Covid-19, официалната церемония се състоя само пред служителите на новия магазин.

„Щастлив съм, че въпреки продължаващата усложнена ситуация, свързана с пандемията, T MARKET постоянно се развива, а семейството на Максима България се разраства, както с нови служители, така и с нови клиенти. Вярвам, че с атрактивните си цени ще дадем възможност за отличен избор на свиленградчани от стоки - както хранителни, така и нехранителни.“, заяви Петър Павлов, генерален директор на Максима България.

Новият магазин Т MARKET в Свиленград разкрива 23 нови работни места в града, а цялото семейство на Максима България вече наброява над 2 300 души.

„Бих искал да благодаря на всичките ни колеги за полаганите неуморни усилия в ежедневната им работа и да призова клиентите ни да се пазим взаимно, спазвайки противоепидемичните мерки и подхождайки толерантно към другите.“, сподели Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на Максима България.

Т MARKET продължава да предлага на клиентите си едни от най-ниските цени на пазара и не спира да доказват, че са практичният избор на българина. Новият супермаркет разполага с голямо разнообразие от марки и качествени стоки. И в този обект клиентите ще могат да опитат традиционни български ястия от топлата витрина на T MARKET, както и продукти на грил. Те се приготвят в собствения цех на веригата, под зоркото око и професионализма на майстори-готвачи.

Също така, клиентите ще открият богат избор на готови свежи салати, сладкарски щанд, зона за плодове и зеленчуци, сектор с нехранителни продукти и не на последно място, 100% прясно българско месо. Хлебният бар ще предлага широк асортимент от тестени изделия, изпечени на място. Специална и богата секция е предвидена за привържениците на БИО и органични храни.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET откри своя 89-ти магазин

Т MARKET откри своя 89-ти магазин

На 13 април Т MARKET откри своя първи магазин в Свиленград. Той се намира на ул. „Гео Милев“ 2. Това е 44-тият град в страната, в който компанията стъпва, На 13 април Т MARKET откри своя първи магазин в Свиленград. Той се намира на ул. „Гео Милев“ 2. Това е 44-тият град в страната, в който компанията стъпва, 2021-04-12T18:52:24+03:00 Т MARKET откри своя 89-ти магазин

<p class="text-alignjustify">На 13 април Т MARKET откри своя първи магазин в Свиленград. Той се намира на <em>ул. &bdquo;Гео Милев&ldquo; 2</em>. Това е 44-тият град в страната, в който компанията стъпва, а общият брой на обектите вече е 89.</p> <p class="text-alignjustify">Новият обект беше открит от Петър Павлов, генерален директор и Илия Белев, оперативен директор. С оглед спазване на мерките, наложени за ограничаване разпространението на Covid-19, официалната церемония се състоя само пред служителите на новия магазин.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;Щастлив съм, че въпреки продължаващата усложнена ситуация, свързана с пандемията, T MARKET постоянно се развива, а семейството на Максима България се разраства, както с нови служители, така и с нови клиенти. Вярвам, че с атрактивните си цени ще дадем възможност за отличен избор на свиленградчани от стоки - както хранителни, така и нехранителни.</em>&ldquo;, заяви Петър Павлов, генерален директор на Максима България.</p> <p class="text-alignjustify">Новият магазин Т MARKET в Свиленград разкрива 23 нови работни места в града, а цялото семейство на Максима България вече наброява над 2&nbsp;300 души.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;Бих искал да благодаря на всичките ни колеги за полаганите неуморни усилия в ежедневната им работа и да призова клиентите ни да се пазим взаимно, спазвайки противоепидемичните мерки и подхождайки толерантно към другите.&ldquo;,</em> сподели Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на Максима България.</p> <p class="text-alignjustify">Т MARKET продължава да предлага на клиентите си едни от най-ниските цени на пазара и не спира да доказват, че са практичният избор на българина. Новият супермаркет разполага с голямо разнообразие от марки и качествени стоки. И в този обект клиентите ще могат да опитат традиционни български ястия от топлата витрина на T MARKET, както и продукти на грил. Те се приготвят в собствения цех на веригата, под зоркото око и професионализма на майстори-готвачи.</p> <p class="text-alignjustify">Също така, клиентите ще открият богат избор на готови свежи салати, сладкарски щанд, зона за плодове и зеленчуци, сектор с нехранителни продукти и не на последно място, 100% прясно българско месо. Хлебният бар ще предлага широк асортимент от тестени изделия, изпечени на място. Специална и богата секция е предвидена за привържениците на БИО и органични храни.</p>

Сравнение на продукти