Новини

Т MARKET откри втори магазин в гр. Плевен 22.08.2023 11:09:48

Т MARKET откри втори магазин в гр. Плевен

Новооткритият магазин се намира на удобна локация на адрес пл. „Иван Миндиликов” № 1 и отвори врати на 22.08.2023 г. Обектът е 118-ят за веригата.

Първият магазин T MARKET в гр. Плевен е открит още през 2011 година и се намира в ж.к. „Сторгозия“ № 79. Добре познат с ниските си цени е предпочитаният избор за ежедневно пазаруване. Гордеем се със продуктите от собствените ни марки, както и със своите партньорства с водещи доставчици и производители, което ни позволява да предоставим вкусна храна и свежи продукти на конкурентни цени. Нашите ежедневни промоции и специални оферти са толкова добри, че ще искате да се връщате отново и отново.

В T MARKET знаем колко е важно за нашите клиенти да имат избор от разнообразни  продукти. Затова предлагаме плодове и зеленчуци, прясно месо и млечни продукти, сладкарски щанд, прясно изпечен хлебен бар, вкусна готвена храна, широка гама от българки и вносен алкохол и безалкохолни напитки, както и богат избор от нехранителни стоки - всичко на едно място.

Посетителите на новооткрития магазин могат да се възползват и от допълнителни намаления на избрани стоки и цели групи продукти, чрез лоялната програма на T MARKET „благодаря“. За да вземете своята карта „благодаря“ попитайте за повече информация на касата.  “Благодаря“ е вълшебната дума за спестяване!

Новият обект беше открит от Петър Павлов, CEO на „Максима България“ и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите.

„Днес със сигурност е ден за празнуване, но ние от „Максима България“ знаем, че истинското празненство и радост идват от доволните и щастливи клиенти. Затова искаме да благодарим на всички вас, които сте ни подкрепяли и доверявали през годините. Вие сте тази ненадмината сила, която ни подпомага да се развиваме и да откриваме нови хоризонти“, заяви Петър Павлов, CEO на търговска верига T MARKET.

Очакваме ви с нетърпение в нашия нов магазин в Плевен, където практичното пазаруване и вълнуващите открития са гарантирани.

Вижте повече за нашите специални оферти и промоции на https://tmarket.bg/ или се свържете с нас на [email protected], Телефон на потребителя: 0700 701 71

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET откри втори магазин в гр. Плевен

Т MARKET откри втори магазин в гр. Плевен

Новооткритият магазин се намира на удобна локация на адрес пл. „Иван Миндиликов” № 1 и отвори врати на 22.08.2023 г. Обектът е 118-ят за веригата.Първият Новооткритият магазин се намира на удобна локация на адрес пл. „Иван Миндиликов” № 1 и отвори врати на 22.08.2023 г. Обектът е 118-ят за веригата.Първият 2023-08-22T11:10:15+03:00 Т MARKET откри втори магазин в гр. Плевен

<p class="text-alignjustify">Новооткритият магазин се намира на удобна локация на адрес пл. &bdquo;Иван Миндиликов&rdquo; № 1 и отвори врати на 22.08.2023 г. Обектът е 118-ят за веригата.</p> <p class="text-alignjustify">Първият магазин T MARKET в гр. Плевен е открит още през 2011 година и се намира в ж.к. &bdquo;Сторгозия&ldquo; № 79. Добре познат с ниските си цени е предпочитаният избор за ежедневно пазаруване. Гордеем се със продуктите от собствените ни марки, както и със своите партньорства с водещи доставчици и производители, което ни позволява да предоставим вкусна храна и свежи продукти на конкурентни цени. Нашите ежедневни промоции и специални оферти са толкова добри, че ще искате да се връщате отново и отново.</p> <p class="text-alignjustify">В T MARKET знаем колко е важно за нашите клиенти да имат избор от разнообразни &nbsp;продукти. Затова предлагаме плодове и зеленчуци, прясно месо и млечни продукти, сладкарски щанд, прясно изпечен хлебен бар, вкусна готвена храна, широка гама от българки и вносен алкохол и безалкохолни напитки, както и богат избор от нехранителни стоки - всичко на едно място.</p> <p class="text-alignjustify">Посетителите на новооткрития магазин могат да се възползват и от допълнителни намаления на избрани стоки и цели групи продукти, чрез лоялната програма на T MARKET &bdquo;благодаря&ldquo;. За да вземете своята карта &bdquo;благодаря&ldquo; попитайте за повече информация на касата. &nbsp;&ldquo;Благодаря&ldquo; е вълшебната дума за спестяване!</p> <p class="text-alignjustify">Новият обект беше открит от Петър Павлов, CEO на &bdquo;Максима България&ldquo; и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите.</p> <p class="text-alignjustify">&bdquo;Днес със сигурност е ден за празнуване, но ние от &bdquo;Максима България&ldquo; знаем, че истинското празненство и радост идват от доволните и щастливи клиенти. Затова искаме да благодарим на всички вас, които сте ни подкрепяли и доверявали през годините. Вие сте тази ненадмината сила, която ни подпомага да се развиваме и да откриваме нови хоризонти&ldquo;, заяви Петър Павлов, CEO на търговска верига T MARKET.</p> <p class="text-alignjustify">Очакваме ви с нетърпение в нашия нов магазин в Плевен, където практичното пазаруване и вълнуващите открития са гарантирани.</p> <p class="text-alignjustify">Вижте повече за нашите специални оферти и промоции на https://tmarket.bg/ или се свържете с нас на <span><a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></span>, Телефон на потребителя: 0700 701 71</p>

Сравнение на продукти