Новини

Т MARKET oтвopи 99-я си мaгaзин в гр. Свищов 06.01.2022 10:53:14

Т MARKET oтвopи 99-я си мaгaзин в гр. Свищов

Т MARKET oтвopи 99-я си мaгaзин в гр. Свищов на 06.1.2022г. Това е 53-ят гpaд, в ĸoйтo хранителната верига cтъпвa. Той се намира на ул. Люлин №20.

Новият обект беше открит от Петър Павлов, генерален директор и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите.

Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET, пожела на новия екип здраве на първо място, просперитет и устойчивост, много доволни клиенти и да бъдат все така с усмивки на лицата, както са в деня на отварянето на новия супермаркет.

Новооткритият магазин е събрал под един покрив всичко необходимо за удобство на своите клиенти. Разнообразие от плодове и зеленчуци, прясно месо, сладкарски щанд, прясно изпечен хлебен бар и още много хранителни продукти. Разполага с топла витрина с обслужване с вкусна готвена храна: многобройни ястия и салати, приготвени в собствен цех под зоркото око на майстори-готвачи.

Клиентите могат да избират сред широка гама от българки и вносен алкохол и безалкохолни напитки. За ценителите на био и органик храни е обособен специален БИО щанд. В сектора с нехранителни продукти могат да бъдат открити електрически уреди, детски играчки, домашен текстил, пособия и подаръци.

Клиентите ни ще могат да се възползват от специалните за гр. Свищов  ударни цени на разнообразни и качествени стоки, като с това ще докажем, че сме практичният и доверен помощник на всяко домакинство!“, сподели Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на „Максима България“.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET oтвopи 99-я си мaгaзин в гр. Свищов

Т MARKET oтвopи 99-я си мaгaзин в гр. Свищов

Т MARKET oтвopи 99-я си мaгaзин в гр. Свищов на 06.1.2022г. Това е 53-ят гpaд, в ĸoйтo хранителната верига cтъпвa. Той се намира на ул. Люлин №20.Новият о Т MARKET oтвopи 99-я си мaгaзин в гр. Свищов на 06.1.2022г. Това е 53-ят гpaд, в ĸoйтo хранителната верига cтъпвa. Той се намира на ул. Люлин №20.Новият о 2022-01-06T10:53:20+02:00 Т MARKET oтвopи 99-я си мaгaзин в гр. Свищов

<p>Т MARKET oтвopи 99-я си мaгaзин в гр. Свищов на 06.1.2022г. Това е 53-ят гpaд, в ĸoйтo хранителната верига cтъпвa. Той се намира на ул. Люлин №20.</p> <p>Новият обект беше открит от Петър Павлов, генерален директор и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите.</p> <p>Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET, пожела на новия екип здраве на първо място, просперитет и устойчивост, много доволни клиенти и да бъдат все така с усмивки на лицата, както са в деня на отварянето на новия супермаркет.</p> <p>Новооткритият магазин е събрал под един покрив всичко необходимо за удобство на своите клиенти. Разнообразие от плодове и зеленчуци, прясно месо, сладкарски щанд, прясно изпечен хлебен бар и още много хранителни продукти. Разполага с топла витрина с обслужване с вкусна готвена храна: многобройни ястия и салати, приготвени в собствен цех под зоркото око на майстори-готвачи.</p> <p>Клиентите могат да избират сред широка гама от българки и вносен алкохол и безалкохолни напитки. За ценителите на био и органик храни е обособен специален БИО щанд. В сектора с нехранителни продукти могат да бъдат открити електрически уреди, детски играчки, домашен текстил, пособия и подаръци.</p> <p>&bdquo;<em>Клиентите ни ще могат да се възползват от специалните за гр. Свищов &nbsp;ударни цени на разнообразни и качествени стоки, като с това ще</em> <em>докажем, че сме практичният и доверен помощник на всяко домакинство!&ldquo;, </em>сподели Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на &bdquo;Максима България&ldquo;.</p>

Сравнение на продукти