Блог

Т MARKET отвори 14-я си магазин в гр. Пловдив 14.12.2021 10:27:11

Т MARKET отвори 14-я си магазин в гр. Пловдив

На 14.12.2021 отвори врати в гр. Пловдив 98-ят Т MARKET мaгaзин зa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa. Той се намира на бул. Цариградско шосе №16. Това е 14-ят магазин Т MARKET в гр. Пловдив.

Посетителите на новооткрития магазин ще могат да се възползват от ценови намаления на стоки и продукти, обозначени със специални етикети „Благодаря“, част от лоялната програма за клиенти с карта БЛАГОДАРЯ.

 

Новият T MARKET беше открит от Петър Павлов, изпълнителен директор  на „Максима България“ и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на “Максима България”.

Добавяме още една удобна локация в Пловдив, защото се вслушваме в растящите нужди на клиентите си и се опитваме максимално да отговорим на тях. Комбинирахме „онлайн“ и „физическите“ магазини, за да докажем, че сме практичния избор близо до нашите клиенти. И няма да спрем да го доказваме.“, заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.

Новият супермаркет е направен по новия формат, който компанията налага в своята верига. Пловдивчани могат да опитат традиционни български ястия от топлата витрина на T MARKET, продукти на грил, както и широк асортимент от тестени изделия, изпечени на място. Също така, клиентите ще открият богат избор на готови свежи салати, сладкарски щанд, зона за плодове и зеленчуци, сектор с нехранителни продукти и не на последно място, прясно българско месо. Специална и богата секция е предвидена за привържениците на БИО и органични храни.

„14-ят магазин в гр. Пловдив е доказателство за доверието, което ни оказват пловдивчани и благодарение, на което се развиваме и подобряваме постоянно.”, заяви Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на “Максима България”.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET отвори 14-я си магазин в гр. Пловдив

Т MARKET отвори 14-я си магазин в гр. Пловдив

На 14.12.2021 отвори врати в гр. Пловдив 98-ят Т MARKET мaгaзин зa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa. Той се намира на бул. Цариградско шосе №16. Това е 14-ят магазин На 14.12.2021 отвори врати в гр. Пловдив 98-ят Т MARKET мaгaзин зa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa. Той се намира на бул. Цариградско шосе №16. Това е 14-ят магазин 2021-12-14T10:35:17+02:00 Т MARKET отвори 14-я си магазин в гр. Пловдив

<p class="text-alignjustify">На 14.12.2021 отвори врати в гр. Пловдив 98-ят Т MARKET мaгaзин зa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa. Той се намира на бул. Цариградско шосе №16. Това е 14-ят магазин Т MARKET в гр. Пловдив.</p> <p class="text-alignjustify">Посетителите на новооткрития магазин ще могат да се възползват от ценови намаления на стоки и продукти, обозначени със специални етикети &bdquo;Благодаря&ldquo;, част от лоялната програма за клиенти с карта БЛАГОДАРЯ.</p> <p class="text-alignjustify">&nbsp;</p> <p class="text-alignjustify">Новият&nbsp;T MARKET&nbsp;беше открит от Петър Павлов, изпълнителен директор&nbsp; на &bdquo;Максима България&ldquo; и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на &ldquo;Максима България&rdquo;.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;</em><em>Добавяме още една удобна локация в Пловдив, защото се в</em><em>слушваме в растящите нужди на клиентите си и се опитваме максимално да отговорим на тях. Комбинирахме &bdquo;онлайн&ldquo; и &bdquo;физическите&ldquo; магазини, за да докажем, че сме практичния избор близо до нашите клиенти</em><em>. И няма да спрем да го доказваме.</em><em>&ldquo;, </em>заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.</p> <p class="text-alignjustify">Новият супермаркет е направен по новия формат, който компанията налага в своята верига. Пловдивчани могат да опитат традиционни български ястия от топлата витрина на T MARKET, продукти на грил, както и широк асортимент от тестени изделия, изпечени на място. Също така, клиентите ще открият богат избор на готови свежи салати, сладкарски щанд, зона за плодове и зеленчуци, сектор с нехранителни продукти и не на последно място, прясно българско месо. Специална и богата секция е предвидена за привържениците на БИО и органични храни.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;14-ят магазин в гр. Пловдив е доказателство за доверието, което ни оказват пловдивчани и благодарение, на което се развиваме и подобряваме постоянно.</em>&rdquo;, заяви&nbsp;Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на &ldquo;Максима България&rdquo;.</p>

Сравнение на продукти