• Начало
  • Категории
  • Новини
  • Т MARKET отвори своя 119-и магазин в страната. Практичното пазаруване е още по-достъпно и в Дупница.

Новини

Т MARKET отвори своя 119-и магазин в страната. Практичното пазаруване е още по-достъпно и в Дупница. 05.09.2023 12:13:42

Т MARKET отвори своя 119-и магазин в страната. Практичното пазаруване е още по-достъпно и в Дупница.

На 05.09.2023 г. Т MARKET откри своя първи магазин в гр. Дупница. Той е 119-я за веригата и 66-я град в страната, в който компанията стъпва. Намира се на удобна локация, в Ритейл парк „Експрес“, на адрес гр. Дупница, ул. „Иван Вазов” №26.

Откриването на обекта ще предложи на жителите на Дупница голямо разнообразие от стоки на ниски цени и ежедневни промоции. Магазинът предлага вкусна готвена храна собствено производство, качествени месни и млечни продукти, свежи плодове и зеленчуци. Нашата широка гама от нехранителни стоки за дома и градината ще допълният всеки пазар.

Посетителите на новооткрития магазин могат да се възползват и от допълнителни намаления на избрани стоки и цели групи продукти, чрез лоялната програма на T MARKET „благодаря“. За да вземете своята карта „благодаря“ попитайте за повече информация на касата. „Благодаря“ е вълшебната дума за спестяване!

Новият обект беше открит от Петър Павлов, CEO на „Максима България“ и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите.

„Днес е ден на радост и празник за цялата верига, тъй като разширяваме нашето семейство и печелим още нови клиенти. С много усърдие и страст към това, което правим, ние от „Максима България“ утвърждаваме своето място на пазара. Продължаваме да се развиваме с цел да предоставяме на нашите клиенти, това от което имат нужда при своето пазаруване.“, заяви Петър Павлов, CEO на търговска верига T MARKET.

 

Очакваме ви с нетърпение в нашия нов магазин в Дупница, където практичното пазаруване и вълнуващите открития са гарантирани.

 

Вижте повече за нашите специални оферти и промоции на https://tmarket.bg/  или се свържете с нас на [email protected], Телефон на потребителя: 0700 701 71

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET отвори своя 119-и магазин в страната. Практичното пазаруване е още по-достъпно и в Дупница.

Т MARKET отвори своя 119-и магазин в страната. Практичното пазаруване е още по-д

На 05.09.2023 г. Т MARKET откри своя първи магазин в гр. Дупница. Той е 119-я за веригата и 66-я град в страната, в който компанията стъпва. Намира се на у На 05.09.2023 г. Т MARKET откри своя първи магазин в гр. Дупница. Той е 119-я за веригата и 66-я град в страната, в който компанията стъпва. Намира се на у 2023-09-05T12:14:07+03:00 Т MARKET отвори своя 119-и магазин в страната. Практичното пазаруване е още по-достъпно и в Дупница.

<p class="text-alignjustify">На 05.09.2023 г. Т MARKET откри своя първи магазин в гр. Дупница. Той е 119-я за веригата и 66-я град в страната, в който компанията стъпва. Намира се на удобна локация, в Ритейл парк &bdquo;Експрес&ldquo;, на адрес гр. Дупница, ул. &bdquo;Иван Вазов&rdquo; №26.</p> <p class="text-alignjustify">Откриването на обекта ще предложи на жителите на Дупница голямо разнообразие от стоки на ниски цени и ежедневни промоции. Магазинът предлага вкусна готвена храна собствено производство, качествени месни и млечни продукти, свежи плодове и зеленчуци. Нашата широка гама от нехранителни стоки за дома и градината ще допълният всеки пазар.</p> <p class="text-alignjustify">Посетителите на новооткрития магазин могат да се възползват и от допълнителни намаления на избрани стоки и цели групи продукти, чрез лоялната програма на T MARKET &bdquo;благодаря&ldquo;. За да вземете своята карта &bdquo;благодаря&ldquo; попитайте за повече информация на касата. &bdquo;Благодаря&ldquo; е вълшебната дума за спестяване!</p> <p class="text-alignjustify">Новият обект беше открит от Петър Павлов, CEO на &bdquo;Максима България&ldquo; и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите.</p> <p class="text-alignjustify">&bdquo;Днес е ден на радост и празник за цялата верига, тъй като разширяваме нашето семейство и печелим още нови клиенти. С много усърдие и страст към това, което правим, ние от &bdquo;Максима България&ldquo; утвърждаваме своето място на пазара. Продължаваме да се развиваме с цел да предоставяме на нашите клиенти, това от което имат нужда при своето пазаруване.&ldquo;, заяви Петър Павлов, CEO на търговска верига T MARKET.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&nbsp;</em></p> <p class="text-alignjustify">Очакваме ви с нетърпение в нашия нов магазин в Дупница, където практичното пазаруване и вълнуващите открития са гарантирани.</p> <p class="text-alignjustify">&nbsp;</p> <p class="text-alignjustify">Вижте повече за нашите специални оферти и промоции на https://tmarket.bg/ &nbsp;или се свържете с нас на <span><a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></span>, Телефон на потребителя: 0700 701 71</p>

Сравнение на продукти