Новини

Т MARKET отвори врати и в гр. Каварна 31.08.2021 11:22:24

Т MARKET отвори врати и в гр. Каварна

Haй-нoвият супермаркет нa хранителна верига Т MARKET oтвopи вpaти в гp. Каварна на 31.08.2021. Toвa e 94-ят мaгaзин зa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa и 49-ият гpaд, в ĸoйтo cтъпвa. Той се намира на ул.„България 49“, ет. -1.

В новия магазин, както и във всеки друг магазин Т MARKET, може да се възползвате от ценови намаления на стоки и продукти, обозначени със специални етикети „Благодаря“. Те са част от лоялната програма за клиенти с карта БЛАГОДАРЯ. Всеки клиент, пожелал да придобие такава карта, трябва да я заяви и получи на касите от веригата.

 

Лентата на новия магазин беше прерязана от Петър Павлов, изпълнителен директор  на „Максима България“ и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на “Максима България”.

Обектът, който откриваме днес, е направен по нов формат, който компанията ще развива занапред. Това ще спомогне за по-комфортно и ефективно пазаруване. Ще предложим на нашите клиенти оптимален асортимент, насочен изцяло към техните потребности. Новият ни формат ще им позволи да намират по-лесно нужните им стоки, като основен акцент ще има свежата храна - прясно българско месо, приготвена от нас кулинария и разнообразие на пресни плодове и зеленчуци.“, заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.

Магазинът разполага с щанд за БИО и органик храни, топла витрина, в която се предлагат традиционни български ястия и продукти на грил, а в хлебния бар ще откриете широк асортимент от тестени изделия, изпечени на място. Гражданите на Каварна ще могат да се възползват и от богатия избор на прясно българско месо, готови свежи салати, сладкарски щанд, зона за плодове и зеленчуци, сектор с нехранителни продукти.

„Вярвам, че с атрактивните си ударни цени, както и с процеса по преформатиране на магазините ни, ще дадем възможност за отличен избор от стоки - както хранителни, така и нехранителни. Разширяването на нашата търговска дейност продължава, като до края на годината ще открием още обекти.“, заяви Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на “Максима България”.

 

Всички обети на веригата се захранват изцяло от зелена енергия. “Максима България” работи успешно с българската компания “Болкан Лоджик”. Партньорства като това подпомагат прехода на българската икономика към нисковъглеродна и подкрепят българските компании, които осигуряват подобен тип услуга.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET отвори врати и в гр. Каварна

Т MARKET отвори врати и в гр. Каварна

Haй-нoвият супермаркет нa хранителна верига Т MARKET oтвopи вpaти в гp. Каварна на 31.08.2021. Toвa e 94-ят мaгaзин зa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa и 49-ият гpaд, Haй-нoвият супермаркет нa хранителна верига Т MARKET oтвopи вpaти в гp. Каварна на 31.08.2021. Toвa e 94-ят мaгaзин зa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa и 49-ият гpaд, 2021-08-31T11:22:25+03:00 Т MARKET отвори врати и в гр. Каварна

<p class="text-alignjustify">Haй-нoвият супермаркет нa хранителна верига Т MARKET oтвopи вpaти в гp.&nbsp;Каварна на 31.08.2021. Toвa e 94-ят мaгaзин зa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa и 49-ият гpaд, в ĸoйтo cтъпвa. Той се намира на <em>ул.</em><em>&bdquo;България 49&ldquo;, ет. -1</em>.</p> <p class="text-alignjustify">В новия магазин, както и във всеки друг магазин Т MARKET, може да се възползвате от ценови намаления на стоки и продукти, обозначени със специални етикети &bdquo;Благодаря&ldquo;. Те са част от лоялната програма за клиенти с карта БЛАГОДАРЯ. Всеки клиент, пожелал да придобие такава карта, трябва да я заяви и получи на касите от веригата.</p> <p class="text-alignjustify">&nbsp;</p> <p class="text-alignjustify">Лентата на новия магазин беше прерязана от Петър Павлов, изпълнителен директор&nbsp; на &bdquo;Максима България&ldquo; и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на &ldquo;Максима България&rdquo;.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;</em><em>Обектът, който откриваме днес, е направен по нов формат, който компанията ще развива занапред. Това ще спомогне за по-комфортно и ефективно пазаруване. Ще предложим на нашите клиенти оптимален асортимент, насочен изцяло към техните потребности. Новият ни формат ще им позволи да намират по-лесно нужните им стоки, като основен акцент ще има свежата храна - прясно българско месо, приготвена от нас кулинария и разнообразие на пресни плодове и зеленчуци.&ldquo;, </em>заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.</p> <p class="text-alignjustify">Магазинът разполага с щанд за БИО и органик храни, топла витрина, в която се предлагат традиционни български ястия и продукти на грил, а в хлебния бар ще откриете широк асортимент от тестени изделия, изпечени на място. Гражданите на Каварна ще могат да се възползват и от богатия избор на прясно българско месо, готови свежи салати, сладкарски щанд, зона за плодове и зеленчуци, сектор с нехранителни продукти.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;Вярвам, че с атрактивните си ударни цени</em><em>,</em><em> както и с процеса по преформатиране на магазините ни, ще дадем възможност за отличен избор от стоки - както хранителни, така и нехранителни. Разширяването на нашата търговска дейност продължава, като до края на годината ще открием още обекти.&ldquo;</em><em>,</em> заяви&nbsp;Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на &ldquo;Максима България&rdquo;.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Всички обети на веригата се захранват изцяло от зелена енергия. &ldquo;Максима България&rdquo;&nbsp;работи успешно с българската компания&nbsp;&ldquo;Болкан Лоджик&rdquo;. Партньорства като това подпомагат прехода на българската икономика към нисковъглеродна и подкрепят българските компании, които осигуряват подобен тип услуга.</p>

Сравнение на продукти