Новини

Т MARKET отвори врати в Ахтопол 16.06.2023 14:21:05

Т MARKET отвори врати в Ахтопол

На 16.06.2023г. Т MARKET откри 116-я си магазин в кметство Ахтопол. Магазинът се намира на адрес ул. Тракия №37 (35-37).

В новия ни магазин, както и във всички останали от веригата, клиентите ще намерят богато разнообразие от хранителни продукти. Осигуряваме богат асортимент от свежи плодове и зеленчуци, качествени млечни и месни продукти, както и разнообразни домакински и почистващи продукти. Нашата цел е да осигурим всичко, от което нашите клиенти се нуждаят, на едно място и на достъпни цени.

Посетителите на новооткрития магазин могат да се възползват и от допълнителни намаления на избрани стоки и цели групи продукти, чрез лоялната програма на T MARKET „благодаря“.

Откриването на новия магазин в Ахтопол не само предоставя удобство и разнообразие на местните жители, но също така създава нови работни места в града. Ние сме горди да бъдем част от общността и да подкрепяме местната икономика чрез създаването на нови възможности за заетост.

„Откриването на новия магазин в Ахтопол е част от нашата стратегия за разширяване и продължаване на успешната ни експанзия. Това е свидетелство за ангажираността ни към клиентите и желанието ни да предоставяме качествени хранителни продукти и услуги на повече хора. С нетърпение очакваме да посрещнем клиентите си в нашия нов магазин.“, заяви Петър Павлов, CEO на търговска верига T MARKET.

T MARKET ви очаква!

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET отвори врати в Ахтопол

Т MARKET отвори врати в Ахтопол

На 16.06.2023г. Т MARKET откри 116-я си магазин в кметство Ахтопол. Магазинът се намира на адрес ул. Тракия №37 (35-37).В новия ни магазин, както и във вс На 16.06.2023г. Т MARKET откри 116-я си магазин в кметство Ахтопол. Магазинът се намира на адрес ул. Тракия №37 (35-37).В новия ни магазин, както и във вс 2023-06-16T14:21:25+03:00 Т MARKET отвори врати в Ахтопол

<p class="text-alignjustify">На 16.06.2023г. Т MARKET откри 116-я си магазин в кметство Ахтопол. Магазинът се намира на адрес ул. Тракия №37 (35-37).</p> <p class="text-alignjustify">В новия ни магазин, както и във всички останали от веригата, клиентите ще намерят богато разнообразие от хранителни продукти. Осигуряваме богат асортимент от свежи плодове и зеленчуци, качествени млечни и месни продукти, както и разнообразни домакински и почистващи продукти. Нашата цел е да осигурим всичко, от което нашите клиенти се нуждаят, на едно място и на достъпни цени.</p> <p class="text-alignjustify">Посетителите на новооткрития магазин могат да се възползват и от допълнителни намаления на избрани стоки и цели групи продукти, чрез лоялната програма на T MARKET &bdquo;благодаря&ldquo;.</p> <p class="text-alignjustify">Откриването на новия магазин в Ахтопол не само предоставя удобство и разнообразие на местните жители, но също така създава нови работни места в града. Ние сме горди да бъдем част от общността и да подкрепяме местната икономика чрез създаването на нови възможности за заетост.</p> <p class="text-alignjustify">&bdquo;Откриването на новия магазин в Ахтопол е част от нашата стратегия за разширяване и продължаване на успешната ни експанзия. Това е свидетелство за ангажираността ни към клиентите и желанието ни да предоставяме качествени хранителни продукти и услуги на повече хора. С нетърпение очакваме да посрещнем клиентите си в нашия нов магазин.&ldquo;, заяви Петър Павлов, CEO на търговска верига T MARKET.</p> <p class="text-alignjustify"></p> <p>T MARKET ви очаква!</p>

Сравнение на продукти