Блог

T MARKET подкрепи инициативата „Да споделим Великден!“ 16.04.2021 10:07:26

T MARKET подкрепи инициативата „Да споделим Великден!“

Верига магазини T MARKET, част от „Максима България”, се включи в кампанията Да споделим Великден!“, организирана от БЧК – Пловдив.  Инициативата има за цел да призове хората и бизнеса да направят своето малко дарение на хранителни продукти в помощ на социално уязвимите, изолираните и самотните.

„Нашата работа се превърна в мисия и заедно с моите колеги осъзнаваме, че имаме огромен ангажимент към обществото. Вярваме, че добрите примери ще доведат до още такива и сме убедени, че заедно ще се справим във всяка трудност. Българският червен кръст е доказала се във времето хуманитарна организация и се радвам, че T MARKET подпомага техни инициативи. Нека на прага на празниците, които ни предстоят да си подадем ръка!“, коментира Петър Павлов, генерален директор на ”Максима България”.

От T MARKET препоръчваме да се даряват дълготрайни пакетирани продукти: брашно, макаронени изделия, различни консерви, леща, олио, захар, сол, ориз, захарни изделия. С част от събраните продукти ще се направят хранителни пакети. БЧК – Пловдив ще се погрижи и за тези, които нямат възможност да си сготвят сами. Хранителен пакет или топла храна – ще бъдат доставени до домовете на хората в нужда. 

Кампанията е активна от 19.04 до 27.04. Може да се запознаете и да се включите в кампанията „Да споделим Великден!“ в:

  • T MARKET - ж.к. “Гагарин”, ул. “Огражден”
  • T MARKET - бул. “Васил Левски” № 3, ет. 1, обект маг. 2
  • T MARKET - ул. „Шипка“ № 6
  • T MARKET - бул. „Александър Стамболийски“ № 33, вх. В, ет. –

Дарителството е част от цялостната политика за устойчиво развитие, която „Максима България“ разгръща. Компанията работи последователно по проекти и инициативи с конкретен принос в полза на най-уязвимите групи. В тези нелеки времена това се превърна в основна цел за веригата.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

T MARKET подкрепи инициативата „Да споделим Великден!“

T MARKET подкрепи инициативата „Да споделим Великден!“

Верига магазини T MARKET, част от „Максима България”, се включи в кампанията „Да споделим Великден!“, организирана от БЧК – Пловдив.  Инициативата има за ц Верига магазини T MARKET, част от „Максима България”, се включи в кампанията „Да споделим Великден!“, организирана от БЧК – Пловдив.  Инициативата има за ц 2021-04-16T16:25:39+03:00 T MARKET подкрепи инициативата „Да споделим Великден!“

<p class="text-alignjustify">Верига магазини <strong>T MARKET</strong>, част от <strong>&bdquo;Максима България&rdquo;</strong>, се включи в кампанията <em>&bdquo;</em><em>Да споделим Великден!&ldquo;,</em> организирана от БЧК &ndash; Пловдив. &nbsp;Инициативата има за цел да призове хората и бизнеса да направят своето малко дарение на хранителни продукти в помощ на социално уязвимите, изолираните и самотните.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;Нашата работа се превърна в мисия и заедно с моите колеги осъзнаваме, че имаме огромен ангажимент към обществото. Вярваме, че добрите примери ще доведат до още такива и сме убедени, че заедно ще се справим във всяка трудност. Българският червен кръст е доказала се във времето хуманитарна организация и се радвам, че </em><em>T</em> <em>MARKET</em><em> подпомага техни инициативи. Нека на прага на празниците, които ни предстоят да си подадем ръка!&ldquo;,</em> коментира Петър Павлов, генерален директор на &rdquo;Максима България&rdquo;.</p> <p class="text-alignjustify">От<strong> T MARKET</strong> препоръчваме да се даряват дълготрайни пакетирани продукти: брашно, макаронени изделия, различни консерви, леща, олио, захар, сол, ориз, захарни изделия. С част от събраните продукти ще се направят хранителни пакети. БЧК &ndash; Пловдив ще се погрижи и за тези, които нямат възможност да си сготвят сами. Хранителен пакет или топла храна &ndash; ще бъдат доставени до домовете на хората в нужда.&nbsp;</p> <p class="text-alignjustify">Кампанията е активна от 19.04 до 27.04. Може да се запознаете и да се включите в кампанията <em>&bdquo;Да споделим Великден!&ldquo;</em> в:</p> <ul class="text-alignjustify"> <li>T MARKET - ж.к. &ldquo;Гагарин&rdquo;, ул. &ldquo;Огражден&rdquo;</li> <li>T MARKET - бул. &ldquo;Васил Левски&rdquo; № 3, ет. 1, обект маг. 2</li> <li>T MARKET - ул. &bdquo;Шипка&ldquo; № 6</li> <li>T MARKET - бул. &bdquo;Александър Стамболийски&ldquo; № 33, вх. В, ет. &ndash;</li> </ul> <p class="text-alignjustify">Дарителството е част от цялостната политика за устойчиво развитие, която &bdquo;Максима България&ldquo; разгръща. Компанията работи последователно по проекти и инициативи с конкретен принос в полза на най-уязвимите групи. В тези нелеки времена това се превърна в основна цел за веригата.</p>

Сравнение на продукти