Новини

T MARKET празнува своя 18-ти рожден ден! 03.06.2023 08:26:37

T MARKET празнува своя 18-ти рожден ден!

                  С гордост и радост днес отбелязваме своя 18-ти рожден ден! Момент, изпълнен с много положителни емоции, в който отбелязваме нашата непрекъсната ангажираност, всеотдайност и успех през всичките тези години.

            T MARKET започва дейността си още през юни 2005 година. Днес празнуваме всички наши 115 физически магазина в 64 малки и големи града, както и онлайн магазина ни за София и Пловдив. Времето показва, че въпреки предизвикателствата, с които се сблъсквахме през годините, успяхме да изградим стабилна и успешна компания.

            Разширихме нашата мрежа от магазини, достигайки нови места и предлагайки нашите продукти на все повече хора.

            Гордеем се със своята отговорност към обществото. През годините сме провеждали и подкрепяли различни благотворителни кампании и инициативи, които имат положителен принос за нашата общност. Вярваме в значимата роля на бизнеса и ще продължим да подкрепяме прогреса и благоденствието на обществото, в което работим и живеем.

            „Благодарение на своите служители T MARKET се превърна в доверен избор за своите клиенти. Колеги, ценя всяко усилие, което полагате, и нямам съмнение, че без вас нищо от това не би било възможно. Нека продължим да работим заедно, за да изградим още по-ярко бъдеще за „Максима България“, сподели Петър Павлов, CEO на търговска верига T MARKET.

            Честит рожден ден на нашата прекрасна компания, която се е утвърдила като практичният избор за семейно пазаруване!

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

T MARKET празнува своя 18-ти рожден ден!

T MARKET празнува своя 18-ти рожден ден!

                  С гордост и радост днес отбелязваме своя 18-ти рожден ден! Момент, изпълнен с много положителни емоции, в който отбелязваме нашата непрек                   С гордост и радост днес отбелязваме своя 18-ти рожден ден! Момент, изпълнен с много положителни емоции, в който отбелязваме нашата непрек 2023-06-03T08:26:43+03:00 T MARKET празнува своя 18-ти рожден ден!

<p class="text-alignjustify">&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; С гордост и радост днес отбелязваме своя 18-ти рожден ден! Момент, изпълнен с много положителни емоции, в който отбелязваме нашата непрекъсната ангажираност, всеотдайност и успех през всичките тези години.</p> <p class="text-alignjustify">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; T MARKET&nbsp;започва дейността си още през юни 2005 година. Днес празнуваме всички наши 115 физически магазина в 64 малки и големи града, както и&nbsp;онлайн магазина ни за София и Пловдив. Времето показва, че въпреки предизвикателствата, с които се сблъсквахме през годините, успяхме да изградим стабилна и успешна компания.</p> <p class="text-alignjustify">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Разширихме нашата мрежа от магазини, достигайки нови места и предлагайки нашите продукти на все повече хора.</p> <p class="text-alignjustify">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Гордеем се със своята отговорност към обществото. През годините сме провеждали и подкрепяли различни благотворителни кампании и инициативи, които имат положителен принос за нашата общност. Вярваме в значимата роля на бизнеса и ще продължим да подкрепяме прогреса и благоденствието на обществото, в което работим и живеем.</p> <p class="text-alignjustify">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &bdquo;Благодарение на своите служители T MARKET се превърна в доверен избор за своите клиенти. Колеги, ценя всяко усилие, което полагате, и нямам съмнение, че без вас нищо от това не би било възможно. Нека продължим да работим заедно, за да изградим още по-ярко бъдеще за &bdquo;Максима България&ldquo;, сподели Петър Павлов, CEO на търговска верига T MARKET.</p> <p class="text-alignjustify">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Честит рожден ден на нашата прекрасна компания, която се е утвърдила като практичният избор за семейно пазаруване!</p>

Сравнение на продукти