Блог

T MARKET с онлайн магазин и безплатна доставка в Пловдив Sep/ 8/2020

T MARKET с онлайн магазин и безплатна доставка в Пловдив

Първите 100 клиента печелят отстъпки за следващите 100 дни*

От 01.09.2020 (00:00 ч., вторник) веригата с най-голямо присъствие в Пловдив T MARKET вече ще предлага и услугата онлайн пазаруване в града и областта. В новия онлайн магазин на една от най-бързо растящите вериги в страната ще намерите ниски цени, без надценки и същите като във физическите им магазините, безплатна доставка, голямо разнообразие от стоки и гарантирано качество на продуктите. Всички качества и най-силни черти на T MARKET ще бъдат пренесени и в мрежата, като за пореден път веригата цели да докаже, че е най-практичният за българите избор.

На www.tmarketonline.bg ще може да намерите, ежеседмични уникални промоции само за сайта и неговите потребители, безплатна доставка от 09:00 ч. до 21:00 ч. всеки ден, разнообразие на стоки с над 5000 артикула, кулинария собствено производство с любимите рецепти на Пловдив и над 50 вкусни предложения, салати, супи и основни ястия със собствената марка на веригата “Наше си е”, плюс  десерти на български производители, които ще бъдат разнасяни с хладилни бусове, специално оборудвани за подобен вид услуги.

“Пандемията промени всички нас и лицето на бизнеса ни като форсира планове, които имахме за след повече от година. Успяхме бързо и успешно да осигурим на клиентите си в София и окръг спокойствието и комфорта да могат да пазаруват любимите си стоки и онлайн. Днес го правим и за любимия ни Пловдив. Сигурни сме, че тази наша стъпка ще донесе много позитиви на нашите клиенти, а след “генералната ни репетиция” в София сме доста по-уверени в новото ни поприще. Гордея се с колегите ми, които направиха възможна тази втора и важна голяма крачка за нашата верига и знам, че всички ще дадем всичко от себе си, за да може да продължим да доставяме практичност и качество до вратата и на други градове в страната” коментира генералният директор на “Максима България” Петър Павлов.

T MARKET изпревари всички и първи от веригите магазини за продажба на дребно, пусна онлайн магазин в София по време на извънредното положение в страната. Днес веригата празнува своята следваща голяма стъпка на пазара в онлайн пространството като стъпва уверено и в любимият си Пловдив. Обхватът на доставки на www.tmarketonline.bg ще бъде в целия град Пловдив и регион - Ягодово, Крумово, Браниполе, Белащица, Марково, Първенец, Скутаре, Рогош, Войводиново, Калековец, Крислово, Желязно.

*Може да се запознаете с условията на промоцията на www.tmarketonline.bg

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

T MARKET с онлайн магазин и безплатна доставка в Пловдив

T MARKET с онлайн магазин и безплатна доставка в Пловдив

Първите 100 клиента печелят отстъпки за следващите 100 дни*От 01.09.2020 (00:00 ч., вторник) веригата с най-голямо присъствие в Пловдив T MARKET вече ще п Първите 100 клиента печелят отстъпки за следващите 100 дни*От 01.09.2020 (00:00 ч., вторник) веригата с най-голямо присъствие в Пловдив T MARKET вече ще п 2020-09-08T11:37:53+03:00 T MARKET с онлайн магазин и безплатна доставка в Пловдив

<p class="text-alignjustify"><em>Първите 100 клиента печелят отстъпки за следващите 100 дни*</em></p> <p class="text-alignjustify">От 01.09.2020 (00:00 ч., вторник) веригата с най-голямо присъствие в Пловдив <strong>T MARKET </strong>вече ще предлага и услугата онлайн пазаруване в града и областта. В новия онлайн магазин на една от най-бързо растящите вериги в страната ще намерите ниски цени, без надценки и същите като във физическите им магазините, безплатна доставка, голямо разнообразие от стоки и гарантирано качество на продуктите. Всички качества и най-силни черти на <strong>T MARKET </strong>ще бъдат пренесени и в мрежата, като за пореден път веригата цели да докаже, че е най-практичният за българите избор.</p> <p class="text-alignjustify">На <span><a href="http://www.tmarketonline.bg">www.tmarketonline.bg</a></span> ще може да намерите, ежеседмични уникални промоции само за сайта и неговите потребители, безплатна доставка от 09:00 ч. до 21:00 ч. всеки ден, разнообразие на стоки с над 5000 артикула, кулинария собствено производство с любимите рецепти на Пловдив и над 50 вкусни предложения, салати, супи и основни ястия със собствената марка на веригата &ldquo;Наше си е&rdquo;, плюс&nbsp; десерти на български производители, които ще бъдат разнасяни с хладилни бусове, специално оборудвани за подобен вид услуги.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&ldquo;Пандемията промени всички нас и лицето на бизнеса ни като форсира планове, които имахме за след повече от година. Успяхме бързо и успешно да осигурим на клиентите си в София и окръг спокойствието и комфорта да могат да пазаруват любимите си стоки и онлайн. Днес го правим и за любимия ни Пловдив. Сигурни сме, че тази наша стъпка ще донесе много позитиви на нашите клиенти, а след &ldquo;генералната ни репетиция&rdquo; в София сме доста по-уверени в новото ни поприще. Гордея се с колегите ми, които направиха възможна тази втора и важна голяма крачка за нашата верига и знам, че всички ще дадем всичко от себе си, за да може да продължим да доставяме практичност и качество до вратата и на други градове в страната&rdquo;</em> <strong>коментира генералният директор на &ldquo;Максима България&rdquo; Петър Павлов.</strong></p> <p class="text-alignjustify"><strong>T MARKET </strong>изпревари всички и първи от веригите магазини за продажба на дребно, пусна онлайн магазин в София по време на извънредното положение в страната. Днес веригата празнува своята следваща голяма стъпка на пазара в онлайн пространството като стъпва уверено и в любимият си Пловдив. Обхватът на доставки на <span><a href="http://www.tmarketonline.bg">www.tmarketonline.bg</a></span> ще бъде в целия град Пловдив и регион - Ягодово, Крумово, Браниполе, Белащица, Марково, Първенец, Скутаре, Рогош, Войводиново, Калековец, Крислово, Желязно.</p> <p class="text-alignjustify"><em>*Може да се запознаете с условията на промоцията на </em><span><a href="http://www.tmarketonline.bg"><em>www.tmarketonline.bg</em></a></span></p>

Сравнение на продукти