Новини

Т MARKET стъпи и в Черноморец 23.06.2023 10:22:24

Т MARKET стъпи и в Черноморец

На 23.06.2023г. Т MARKET откри 117-я си магазин в гр. Черноморец. Магазинът се намира на адрес местност "Аклади" №49.  Това е 65-тият град в страната, в който компанията стъпва.

Новият супермаркет е част от морската експанзия на компанията и предлага на клиентите си достъпни цени и многобройни промо предложения в различни категории, а богатото разнообразие от марки и качествени стоки е гарантирано.

Гражданите и гостите на Черноморец ще намерят разнообразие от свежи плодове и зеленчуци, млечни продукти, месо, замразени храни, безалкохолни и алкохолни напитки и сладкарски изделия. Широка гама от почистващи препарати, козметика и домакински аксесоари. Специална и богата секция е предвидена за привържениците на БИО и органични храни. И в този обект ще може да опитате традиционни български ястия от топлата витрина на T MARKET, свежи салати и продукти на грил.

Посетителите на новооткрития магазин могат да се възползват и от допълнителни намаления на избрани стоки и цели групи продукти, чрез лоялната програма на T MARKET „благодаря“.

T MARKET ви очаква!

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET стъпи и в Черноморец

Т MARKET стъпи и в Черноморец

На 23.06.2023г. Т MARKET откри 117-я си магазин в гр. Черноморец. Магазинът се намира на адрес местност "Аклади" №49.  Това е 65-тият град в страната, в ко На 23.06.2023г. Т MARKET откри 117-я си магазин в гр. Черноморец. Магазинът се намира на адрес местност "Аклади" №49.  Това е 65-тият град в страната, в ко 2023-06-23T10:29:33+03:00 Т MARKET стъпи и в Черноморец

<p class="text-alignjustify">На 23.06.2023г. Т MARKET откри 117-я си магазин в гр. Черноморец. Магазинът се намира на адрес местност "Аклади" №49. &nbsp;Това е 65-тият град в страната, в който компанията стъпва.</p> <p class="text-alignjustify">Новият супермаркет е част от морската експанзия на компанията и предлага на клиентите си достъпни цени и многобройни промо предложения в различни категории, а богатото разнообразие от марки и качествени стоки е гарантирано.</p> <p class="text-alignjustify">Гражданите и гостите на Черноморец ще намерят разнообразие от свежи плодове и зеленчуци, млечни продукти, месо, замразени храни, безалкохолни и алкохолни напитки и сладкарски изделия. Широка гама от почистващи препарати, козметика и домакински аксесоари. Специална и богата секция е предвидена за привържениците на БИО и органични храни. И в този обект ще може да опитате традиционни български ястия от топлата витрина на T MARKET, свежи салати и продукти на грил.</p> <p class="text-alignjustify">Посетителите на новооткрития магазин могат да се възползват и от допълнителни намаления на избрани стоки и цели групи продукти, чрез лоялната програма на T MARKET &bdquo;благодаря&ldquo;.</p> <p class="text-alignjustify">T MARKET ви очаква!</p>

Сравнение на продукти