Блог

Т MARKET стъпи в Бургас със своя 101-ви магазин 27.05.2022 11:13:06

Т MARKET стъпи в Бургас със своя 101-ви магазин

На 27.05.2022, отвори врати T MARKET Бургас на адрес ул. Константин Величков 34. Toвa e 101-ят мaгaзин нa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa и 55-ият гpaд, в който веригата има покритие.

 

Магазинът ще предложи специални оферти, съобразени с региона и нуждите на потребителите в него, за целия летен сезон. Освен атрактивните цени и специално селектиран асортимент, клиентите могат да се възползват и от допълнителни ценови намаления чрез лоялната програма на T MARKET с карта „благодаря“. Всички артикули, включени в програмата са обозначени със специален етикет.

 

Лентата на новия магазин беше прерязана от Петър Павлов, генерален директор на „Максима България“ и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите.

„С огромна радост откриваме магазина, който е естествено продължение на нашата експанзия в морските райони от 2021 г. Ще предложим на клиентите ни през целия летен сезон специални изгодни оферти - кулинарни изкушения, разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки и редица стоки, нужни за летния сезон.“, заяви Петър Павлов.

 

До края на лятото компанията планира да отвори врати в още градове, намиращи се на родното ни Черноморие.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET стъпи в Бургас със своя 101-ви магазин

Т MARKET стъпи в Бургас със своя 101-ви магазин

На 27.05.2022, отвори врати T MARKET Бургас на адрес ул. Константин Величков 34. Toвa e 101-ят мaгaзин нa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa и 55-ият гpaд, в който вери На 27.05.2022, отвори врати T MARKET Бургас на адрес ул. Константин Величков 34. Toвa e 101-ят мaгaзин нa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa и 55-ият гpaд, в който вери 2022-05-27T11:13:08+03:00 Т MARKET стъпи в Бургас със своя 101-ви магазин

<p>На 27.05.2022, отвори врати T MARKET Бургас на адрес ул. Константин Величков 34. Toвa e 101-ят мaгaзин нa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa и 55-ият гpaд, в който веригата има покритие.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Магазинът ще предложи специални оферти, съобразени с региона и нуждите на потребителите в него, за целия летен сезон. Освен атрактивните цени и специално селектиран асортимент, клиентите могат да се възползват и от допълнителни ценови намаления чрез лоялната програма на T MARKET с карта &bdquo;благодаря&ldquo;. Всички артикули, включени в програмата са обозначени със специален етикет.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Лентата на новия магазин беше прерязана от Петър Павлов, генерален директор на &bdquo;Максима България&ldquo; и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите.</p> <p><em>&bdquo;С огромна радост откриваме магазина, който е естествено продължение на нашата експанзия в морските райони от 2021 г. Ще предложим на клиентите ни през целия летен сезон специални изгодни оферти - кулинарни изкушения, разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки и редица стоки, нужни за летния сезон.&ldquo;</em><em>, </em>заяви Петър Павлов.</p> <p>&nbsp;</p> <p>До края на лятото компанията планира да отвори врати в още градове, намиращи се на родното ни Черноморие.</p>

Сравнение на продукти