Новини

Т MARKET стъпи в гр. Кърджали и гр. Момчилград 20.07.2022 13:30:52

Т MARKET стъпи в гр. Кърджали и гр. Момчилград

На 20.07.2022 г. oтвopиха врати нови два магазина Т MARKET - в гр. Кърджали и гр. Момчилград. Обектите на хранителната верига вече са 107 и покриват 60 гpaда в цялата страна.

Акценти в новите обекти са щандът за плодове и зеленчуци, прясно изпечените хлебни изделия и кулинария, прясно месо, мляко и млечни изделия. Освен храни и напитки, в магазините се предлагат и стоки за домакинството, текстил, електроуреди и др.

„Миналата година отворихме обект в гр. Крумовград и за това време до сега клиентите доказаха, че сме предпочитаният избор в региона! С новите два обекта в гр. Кърджали и гр. Момчилград ще предложим още по-удобни локации и още повече атрактивни цени!“, заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.

Богатият асортимент от качествени продукти ще бъде достъпен в гр. Момчилград, на ул. „Гюмюрджинса“ 63 и в гр. Кърджали на ул. „Първи май“ 45А. Работното време на новите обекти е всеки ден от 08:00 до 22:00 ч.

Освен от множеството ежеседмични ценови намаления на стоки, клиентите ще имат възможност да правят още повече изгодни покупки чрез лоялната програма на T MARKET с карта „благодаря“.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET стъпи в гр. Кърджали и гр. Момчилград

Т MARKET стъпи в гр. Кърджали и гр. Момчилград

На 20.07.2022 г. oтвopиха врати нови два магазина Т MARKET - в гр. Кърджали и гр. Момчилград. Обектите на хранителната верига вече са 107 и покриват 60 гpa На 20.07.2022 г. oтвopиха врати нови два магазина Т MARKET - в гр. Кърджали и гр. Момчилград. Обектите на хранителната верига вече са 107 и покриват 60 гpa 2022-07-20T13:30:53+03:00 Т MARKET стъпи в гр. Кърджали и гр. Момчилград

<p class="text-alignjustify">На 20.07.2022 г. oтвopиха врати нови два магазина <span>Т MARKET</span> - в гр. Кърджали и гр. Момчилград. Обектите на хранителната верига вече са 107 и покриват 60 гpaда в цялата страна.</p> <p class="text-alignjustify">Акценти в новите обекти са щандът за плодове и зеленчуци, прясно изпечените хлебни изделия и кулинария, прясно месо, мляко и млечни изделия. Освен храни и напитки, в магазините се предлагат и стоки за домакинството, текстил, електроуреди и др.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;Миналата година отворихме обект в гр. Крумовград и за това време до сега клиентите доказаха, че сме предпочитаният избор в региона! С новите два обекта в гр. Кърджали и гр. Момчилград ще предложим още по-удобни локации и още повече атрактивни цени!&ldquo;, з</em>аяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.</p> <p class="text-alignjustify">Богатият асортимент от качествени продукти ще бъде достъпен в гр. Момчилград, на ул. &bdquo;Гюмюрджинса&ldquo; 63 и в гр. Кърджали на ул. &bdquo;Първи май&ldquo; 45А. Работното време на новите обекти е всеки ден от 08:00 до 22:00 ч.</p> <p class="text-alignjustify">Освен от множеството ежеседмични ценови намаления на стоки, клиентите ще имат възможност да правят още повече изгодни покупки чрез лоялната програма на T MARKET с карта &bdquo;благодаря&ldquo;.</p>

Сравнение на продукти