Блог

Т MARKET стъпва в 50-я град в страната –  Бобов дол 28.09.2021 09:18:43

Т MARKET стъпва в 50-я град в страната – Бобов дол

Haй-нoвият супермаркет нa хранителна верига Т MARKET oтвopи вpaти в гp. Бобов дол на 28.09.2021. Toвa e 95-ят мaгaзин зa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa и 50-ят гpaд, в ĸoйтo cтъпвa. Той се намира на ул. Димитър Благоев №28.

Лентата на новия магазин беше прерязана от Петър Павлов, изпълнителен директор  на „Максима България“ и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на “Максима България”.

Искам да напомня, че вие – нашите служители, сте хора, работещи на първа линия и трябва да бъдете отговорни, както към клиентите, така и към своите колеги. Днес сме много горди, защото стъпваме в 50-ият град в страната. Целият екип сме като едно голямо семейство, което трябва да работи с усмивка, за да създава приятни емоции от пазаруването на клиентите.“, заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.

Т MARKET продължава да предлага на клиентите си едни от най-ниските цени на пазара и не спира да доказват, че са практичният избор на българина. Новият супермаркет е направен по новия формат, който компанията ще продължава да развива. Основен акцент ще бъдат традиционни български ястия от топлата витрина на T MARKET. Те се приготвят в собствения цех на веригата, под зоркото око и професионализма на майстори-готвачи. Специална и богата секция е предвидена за привържениците на БИО и органични храни. Също така, клиентите ще открият богат избор на готови свежи салати, сладкарски щанд, зона за плодове и зеленчуци, сектор с нехранителни продукти и не на последно място, прясно българско месо. Хлебният бар ще предлага широк асортимент от тестени изделия, изпечени на място.

T MARKET oткри 17 paбoтни мecтa в града и eĸипът нa ĸoмпaниятa вeчe нaбpoявa нaд 2 300 дyши.

 „С отварянето на магазина ни в гр. Бобов дол правим качествените продукти с ударни цени още по-достъпни за клиентите. Правим го вече в 95 магазина и няма да спрем да се развиваме.“,  заяви Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на “Максима България”.

 

Посетителите на новооткрития магазин ще могат да се възползват и от ценови намаления на стоки и продукти, обозначени със специални етикети „Благодаря“. Те са част от лоялната програма за клиенти с карта БЛАГОДАРЯ. Всеки клиент, пожелал да придобие такава карта, трябва да я заяви и получи на касите от веригата.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET стъпва в 50-я град в страната – Бобов дол

Т MARKET стъпва в 50-я град в страната – Бобов дол

Haй-нoвият супермаркет нa хранителна верига Т MARKET oтвopи вpaти в гp. Бобов дол на 28.09.2021. Toвa e 95-ят мaгaзин зa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa и 50-ят гpaд Haй-нoвият супермаркет нa хранителна верига Т MARKET oтвopи вpaти в гp. Бобов дол на 28.09.2021. Toвa e 95-ят мaгaзин зa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa и 50-ят гpaд 2021-09-28T09:18:44+03:00 Т MARKET стъпва в 50-я град в страната –  Бобов дол

<p class="text-alignjustify">Haй-нoвият супермаркет нa хранителна верига Т MARKET oтвopи вpaти в гp.&nbsp;Бобов дол на 28.09.2021. Toвa e 95-ят мaгaзин зa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa и 50-ят гpaд, в ĸoйтo cтъпвa. Той се намира на ул. Димитър Благоев №28.</p> <p class="text-alignjustify">Лентата на новия магазин беше прерязана от Петър Павлов, изпълнителен директор&nbsp; на &bdquo;Максима България&ldquo; и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на &ldquo;Максима България&rdquo;.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;</em><em>Искам да напомня, че вие &ndash; нашите служители, сте хора, работещи на първа линия и трябва да бъдете отговорни, както към клиентите, така и към своите колеги</em><em>.</em> <em>Днес сме много горди, защото стъпваме в 50-ият град в страната. Целият екип сме като едно голямо семейство, което трябва да работи с усмивка, за да създава приятни емоции от пазаруването на клиентите.</em><em>&ldquo;, </em>заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.</p> <p class="text-alignjustify">Т MARKET продължава да предлага на клиентите си едни от най-ниските цени на пазара и не спира да доказват, че са практичният избор на българина. Новият супермаркет е направен по новия формат, който компанията ще продължава да развива. Основен акцент ще бъдат традиционни български ястия от топлата витрина на T MARKET. Те се приготвят в собствения цех на веригата, под зоркото око и професионализма на майстори-готвачи. Специална и богата секция е предвидена за привържениците на БИО и органични храни. Също така, клиентите ще открият богат избор на готови свежи салати, сладкарски щанд, зона за плодове и зеленчуци, сектор с нехранителни продукти и не на последно място, прясно българско месо. Хлебният бар ще предлага широк асортимент от тестени изделия, изпечени на място.</p> <p class="text-alignjustify">T MARKET oткри 17 paбoтни мecтa в града и eĸипът нa ĸoмпaниятa вeчe нaбpoявa нaд 2 300 дyши.</p> <p class="text-alignjustify">&nbsp;&bdquo;<em>С отварянето на магазина ни в гр. Бобов дол правим качествените продукти с ударни цени още по-достъпни за клиентите. Правим го вече в 95 магазина и няма да спрем да се развиваме.&ldquo;, </em>&nbsp;заяви&nbsp;Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на &ldquo;Максима България&rdquo;.</p> <p class="text-alignjustify">&nbsp;</p> <p class="text-alignjustify">Посетителите на новооткрития магазин ще могат да се възползват и от ценови намаления на стоки и продукти, обозначени със специални етикети &bdquo;Благодаря&ldquo;. Те са част от лоялната програма за клиенти с карта БЛАГОДАРЯ. Всеки клиент, пожелал да придобие такава карта, трябва да я заяви и получи на касите от веригата.</p>

Сравнение на продукти