Новини

Т MARKET стъпва в гр. Стамболийски 08.12.2021 09:48:25

Т MARKET стъпва в гр. Стамболийски

На 8 декември 2021 в гр. Стамболийски отвори врати най-новият, 97-ят супермаркет на хранителна верига T MARKЕT. Toвa e 52-ят гpaд, в ĸoйтo cтъпва T MARKET.

Официалното откриване беше направено от Петър Павлов, изпълнителен директор  на „Максима България“ и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на “Максима България”.

„Открихме 20 paбoтни мecтa в града и приветстваме новите колеги в голямото ни семейство. Пожелавам на новия екип да посрещне с усмивка и отговорност клиентите и да даде най-доброто за техния предпразничен пазар.“, заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.

Клиентите на новия супермаркет ще могат да се възползват от ежедневни специални промоции и атрактивни ниски цени на разнообразни и качествени хранителни и други продукти, благодарение на лоялната ни програма с Карта Благодаря. Новият T MARKET  разполага с топла витрина, в която се предлагат традиционни български ястия и продукти на грил, прясно българско месо, както и хлебен бар с тестени изделия, изпечени на място. Разнообразието от продукти е допълнено и от зона за плодове и зеленчуци, готови свежи салати, био и органик храни. В зоната с нехранителни продукти може да намерите и всичко необходимо за предстоящите празници - подходящи подаръци за възрастни и деца, украса и ел. уреди.

„Отварянето на 7 нови магазина с различни локации в последните месеци е доказателство за неусвоения пазарен потенциал, който има пред T MARKET”, заяви Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на “Максима България”.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET стъпва в гр. Стамболийски

Т MARKET стъпва в гр. Стамболийски

На 7 декември 2021 в гр. Стамболийски отвори врати най-новият, 97-ят супермаркет на хранителна верига T MARKЕT. Toвa e 52-ят гpaд, в ĸoйтo cтъпва T MARKET. На 7 декември 2021 в гр. Стамболийски отвори врати най-новият, 97-ят супермаркет на хранителна верига T MARKЕT. Toвa e 52-ят гpaд, в ĸoйтo cтъпва T MARKET. 2021-12-08T09:49:43+02:00 Т MARKET стъпва в гр. Стамболийски

<p class="text-alignjustify">На 8 декември 2021 в гр. Стамболийски отвори врати най-новият, 97-ят супермаркет на хранителна верига T MARKЕT. Toвa e 52-ят гpaд, в ĸoйтo cтъпва T MARKET.</p> <p class="text-alignjustify">Официалното откриване беше направено от Петър Павлов, изпълнителен директор&nbsp; на &bdquo;Максима България&ldquo; и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на &ldquo;Максима България&rdquo;.</p> <p class="text-alignjustify">&bdquo;Открихме 20 paбoтни мecтa в града и приветстваме новите колеги в голямото ни семейство. Пожелавам на новия екип да посрещне с усмивка и отговорност клиентите и да даде най-доброто за техния предпразничен пазар.&ldquo;, заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.</p> <p class="text-alignjustify">Клиентите на новия супермаркет ще могат да се възползват&nbsp;от ежедневни специални&nbsp;промоции и атрактивни ниски цени&nbsp;на разнообразни и качествени хранителни и други продукти, благодарение на лоялната ни програма с Карта Благодаря. Новият&nbsp;T MARKET&nbsp; разполага с топла витрина, в която се предлагат традиционни български ястия и продукти на грил, прясно българско месо, както и хлебен бар с тестени изделия, изпечени на място. Разнообразието от продукти е допълнено и от зона за плодове и зеленчуци, готови свежи салати, био и органик храни. В зоната с нехранителни продукти може да намерите и всичко необходимо за предстоящите празници - подходящи подаръци за възрастни и деца, украса и ел. уреди.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;Отварянето на 7 нови магазина с различни локации в последните месеци е доказателство за неусвоения пазарен потенциал, който има пред </em><em>T</em> <em>MARKET</em>&rdquo;, заяви&nbsp;Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на &ldquo;Максима България&rdquo;.</p>

Сравнение на продукти