• Начало
  • Категории
  • Новини
  • T MARKET в подкрепа на благотворително събитие „Дом за терапевтичните коне”, организирано от Сдружение „Конна терапия"

Новини

T MARKET в подкрепа на благотворително събитие „Дом за терапевтичните коне”, организирано от Сдружение „Конна терапия" 23.09.2022 08:36:12

T MARKET в подкрепа на благотворително събитие „Дом за терапевтичните коне”, организирано от Сдружение „Конна терапия"

Като социално отговорна компания T MARKET дари хранителни продукти за гостите на благотворителното събитие “Дом за терапевтичните коне”. Събитието ще се проведе на 24.09.2022 год. (събота) от 11:00 часа в Център "Приятели на Зита", с. Кокаляне, ул. "Кокалянски рид", организирано от Сдружение „Конна терапия". Благотворителното събитие е с цел да се подпомогне изграждането на конюшня за терапевтичните коне на Центъра.

Зита, Хипо, Пами и Холи всяка година помагат на близо 100 деца с двигателни, поведенчески, езикови, социални, емоционални и психични проблеми.

На събитието ще имате възможността да се запознаете с конете и с някои от семействата на децата, които редовно посещават Центъра. Ще научите повече за метода хипотерапия и за въздействието му в заниманията с децата и техните семейства. Ще ви почерпим с домашно приготвени бисквити и планински чай. А разходката в планината наоколо ще ви зареди с приятни емоции и красиви гледки.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

T MARKET в подкрепа на благотворително събитие „Дом за терапевтичните коне”, организирано от Сдружение „Конна терапия"

T MARKET в подкрепа на благотворително събитие „Дом за терапевтичните коне”, орг

Като социално отговорна компания T MARKET дари хранителни продукти за гостите на благотворителното събитие “Дом за терапевтичните коне”. Събитието ще се пр Като социално отговорна компания T MARKET дари хранителни продукти за гостите на благотворителното събитие “Дом за терапевтичните коне”. Събитието ще се пр 2022-12-19T08:02:09+02:00 T MARKET в подкрепа на благотворително събитие „Дом за терапевтичните коне”, организирано от Сдружение „Конна терапия"

<p>Като социално отговорна компания T MARKET дари хранителни продукти за гостите на благотворителното събитие &ldquo;Дом за терапевтичните коне&rdquo;. Събитието ще се проведе на 24.09.2022 год. (събота) от 11:00 часа в Център "Приятели на Зита", с. Кокаляне, ул. "Кокалянски рид", организирано от Сдружение &bdquo;Конна терапия". Благотворителното събитие е с цел да се подпомогне изграждането на конюшня за терапевтичните коне на Центъра.</p> <p>Зита, Хипо, Пами и Холи всяка година помагат на близо 100 деца с двигателни, поведенчески, езикови, социални, емоционални и психични проблеми.</p> <p>На събитието ще имате възможността да се запознаете с конете и с някои от семействата на децата, които редовно посещават Центъра. Ще научите повече за метода хипотерапия и за въздействието му в заниманията с децата и техните семейства. Ще ви почерпим с домашно приготвени бисквити и планински чай. А разходката в планината наоколо ще ви зареди с приятни емоции и красиви гледки.</p>

Сравнение на продукти