Новини

T MARKET в помощ на Фондация "Радост" 29.08.2022 09:21:36

T MARKET в помощ на Фондация "Радост"

Фондация "Радост" при Енорийски център към храм „Покров Богородичен“, гр. София вече 16 години осъществява своя проект „Коледна звезда“. Рисуват коледни и пролетни картички, с деца от домове ЦНСТ Самоков, Долна Баня, Защитено жилище "Савина", социално слаби деца от с. Беброво.

Целта на проекта е набиране на средства за летни лагери, екскурзии и хранителни продукти за деца от институции, от бедни райони в страната и за хора с интелектуални затруднения.

T MARKET като социално отговорна компания дарява дълготрайни хранителни продукти на Фондацията, които ще бъдат разпределени в домовете за деца, с които Фондацията работи.

В инициативата през годините самите деца от социалните домове, подпомагани от доброволци и ученици от различни училища, творят коледни картички, които се продават на благотворителни коледни базари. Със събраните средства децата ходят на летни лагери и екскурзии, за тях това е единствената възможност да отидат на море или планина. От стартирането на кампанията през 2005 г. до момента стотици деца са преживели незабравими мигове и след това са споделили радостта и благодарността от получената подкрепа.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

T MARKET в помощ на Фондация "Радост"

T MARKET в помощ на Фондация "Радост"

Фондация "Радост" при Енорийски център към храм „Покров Богородичен“, гр. София вече 16 години осъществява своя проект „Коледна звезда“. Рисуват коледни и Фондация "Радост" при Енорийски център към храм „Покров Богородичен“, гр. София вече 16 години осъществява своя проект „Коледна звезда“. Рисуват коледни и 2022-08-29T09:21:37+03:00 T MARKET в помощ на Фондация "Радост"

<p>Фондация "Радост" при Енорийски център към храм &bdquo;Покров Богородичен&ldquo;, гр. София вече 16 години осъществява своя проект &bdquo;Коледна звезда&ldquo;. Рисуват коледни и пролетни картички, с деца от домове ЦНСТ Самоков, Долна Баня, Защитено жилище "Савина", социално слаби деца от с. Беброво.</p> <p>Целта на проекта е набиране на средства за летни лагери, екскурзии и хранителни продукти за деца от институции, от бедни райони в страната и за хора с интелектуални затруднения.</p> <p>T MARKET като социално отговорна компания дарява дълготрайни хранителни продукти на Фондацията, които ще бъдат разпределени в домовете за деца, с които Фондацията работи.</p> <p>В инициативата през годините самите деца от социалните домове, подпомагани от доброволци и ученици от различни училища, творят коледни картички, които се продават на благотворителни коледни базари. Със събраните средства децата ходят на летни лагери и екскурзии, за тях това е единствената възможност да отидат на море или планина. От стартирането на кампанията през 2005 г. до момента стотици деца са преживели незабравими мигове и след това са споделили радостта и благодарността от получената подкрепа.</p>

Сравнение на продукти