Блог

T MARKET вече и в Елхово Oct/ 5/2020

T MARKET вече и в Елхово

На 06.10.2020 г. водещата верига супермаркети T MARKET откри своя първи магазин в Елхово. Той се намира на ул. „Александър Стамболийски“ 167, гр. Елхово. Това е 86-ят супермаркет за бързо растящата верига, която вече присъства в 42 града в България.

С атрактивни промоции и ниски за пазара цени, T MARKET се превърна в предпочитаната верига от магазини за пазаруване в страната. Новият T MARKET беше открит от Петър Павлов, генерален директор на „Максима България“, който преряза лентата заедно с кмета на Община Елхово - Петър Киров.

Щастлив съм да открия новия T MARKET в Елхово. На този специален за нас ден искам да благодаря на всички наши герои, които не се уплашиха, нито умориха да работят в условията на пандемия. Приветствам новите ни колеги - отговорността им ще е голяма, но удовлетвореността от това да си толкова важен за обществото, е безценна. Ще се постараем новият T MARKET да се превърне в любимо място за пазаруване на гражданите в Елхово!” С тези думи пред гостите и екипа на магазина, Петър Павлов откри новия търговски обект в града.

От веригата напомниха, че във всички техни обекти се поддържа стриктно безопасността на средата, в която се работи и в която клиентите пазаруват. Магазините се дезинфекцират редовно и се спазват всички изисквания на здравните власти.

T MARKET Елхово, както всички останали магазини на веригата, имат за цел да бъдат практичният и доверен помощник на всяко домакинство. Клиентите на новия супермаркет ще могат да се възползват от ежедневни специални промоции и атрактивно ниски цени на разнообразни и качествени хранителни и други продукти.

Новият T MARKET  разполага с топла витрина, в която се предлагат традиционни български ястия и продукти на грил, както и хлебен бар с тестени изделия, изпечени на място. Жителите на Елхово вече ще имат и възможността да се насладят на 100% прясно българско месо. Разнообразието от продукти е допълнено и от широк избор на готови свежи салати, изложени на витрините, зона за плодове и зеленчуци, сектор за био и органик храни, сладкарски щанд и зона с нехранителни продукти.

T MARKET oткри 22 paбoтни мecтa в града. Taĸa eĸипът нa ĸoмпaниятa вeчe нaбpoявa нaд 2 000 дyши.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

T MARKET вече и в Елхово

T MARKET вече и в Елхово

На 06.10.2020 г. водещата верига супермаркети T MARKET откри своя първи магазин в Елхово. Той се намира на ул. „Александър Стамболийски“ 167, гр. Елхово. Т На 06.10.2020 г. водещата верига супермаркети T MARKET откри своя първи магазин в Елхово. Той се намира на ул. „Александър Стамболийски“ 167, гр. Елхово. Т 2020-10-08T11:49:35+03:00 T MARKET вече и в Елхово

<p class="text-alignjustify">На<strong> 06.10.2020 г.</strong> водещата верига супермаркети <strong>T MARKET </strong>откри своя първи магазин в Елхово. Той се намира на <strong>ул. &bdquo;Александър Стамболийски&ldquo; 167, гр. Елхово.</strong> Това е 86-ят супермаркет за бързо растящата верига, която вече присъства в 42 града в България.</p> <p class="text-alignjustify">С атрактивни промоции и ниски за пазара цени, <strong>T MARKET </strong>се превърна в предпочитаната верига от магазини за пазаруване в страната. Новият <strong>T MARKET</strong> беше открит от <strong>Петър Павлов, генерален директор</strong> на &bdquo;Максима България&ldquo;, който преряза лентата заедно с кмета на Община Елхово - Петър Киров.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;</em><em>Щастлив съм да открия новия <strong>T MARKET</strong></em> <em>в Елхово. На този специален за нас ден искам да благодаря на всички наши герои, които не се уплашиха, нито умориха да работят в условията на пандемия. Приветствам новите ни колеги - отговорността им ще е голяма, но удовлетвореността от това да си толкова важен за обществото, е безценна. Ще се постараем новият <strong>T MARKET </strong>да се превърне в любимо място за пазаруване на гражданите в Елхово!&rdquo;</em> <strong>С тези думи пред гостите и </strong><strong>екипа на магазина, Петър Павлов откри новия търговски обект в града.</strong></p> <p class="text-alignjustify">От веригата напомниха, че във всички техни обекти се поддържа стриктно безопасността на средата, в която се работи и в която клиентите пазаруват. Магазините се дезинфекцират редовно и се спазват всички изисквания на здравните власти.</p> <p class="text-alignjustify"><strong>T MARKET Елхово</strong>, както всички останали магазини на веригата, имат за цел да бъдат практичният и доверен помощник на всяко домакинство. Клиентите на новия супермаркет ще могат да се възползват <strong>от ежедневни специални </strong><strong>промоции и атрактивно ниски цени </strong>на разнообразни и качествени хранителни и други продукти.</p> <p class="text-alignjustify">Новият <strong>T MARKET</strong>&nbsp; разполага с топла витрина, в която се предлагат традиционни български ястия и продукти на грил, както и хлебен бар с тестени изделия, изпечени на място. Жителите на Елхово вече ще имат и възможността да се насладят на <strong>100% прясно българско</strong> <strong>месо. </strong>Разнообразието от продукти е допълнено и от широк избор на готови свежи салати, изложени на витрините, зона за плодове и зеленчуци, сектор за био и органик храни, сладкарски щанд и зона с нехранителни продукти.</p> <p class="text-alignjustify">T MARKET oткри 22 paбoтни мecтa в града.&nbsp;Taĸa eĸипът нa ĸoмпaниятa вeчe нaбpoявa нaд 2 000 дyши.</p>

Сравнение на продукти