Блог

Т MARKET вече и в Крумовград 21.07.2021 08:17:30

Т MARKET вече и в Крумовград

Haй-нoвият супермаркет нa търговска верига Т MARKET oтвopи вpaти на 22.07 в гp. Крумовград. Toвa e 92-ят мaгaзин зa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa и 47-ият гpaд, в ĸoйтo cтъпвa.

В деня на откриването компанията ще изненада клиентите си с различни подаръци. При всяко пазаруване посетителите на магазина ще могат да се възползват и от лоялната карта за клиенти - БЛАГОДАРЯ. Чрез нея всеки клиент, пожелал да придобие такава, ще може да пазарува продукти с отстъпка.

„Радостни сме, че откриваме първия си магазин в Крумовград. Надяваме се да стане любим магазин за жителите му, тъй като предлагаме богат асортимент от продукти, придружени с едни от най-ниските цени на пазара. Вече 16 години нашият екип, продължава да вярва, че хората имат нужда от супермаркет в близост до дома или работното място, който осигурява практично пазаруване при най-добрите възможни условия.“, заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.

Клиентите могат да открият сладкарски щанд, свежи плодове и зеленчуци, хлебен бар с прясно изпечени тестени изделия и не на последно място, прясно българско месо. В допълнение към тях има и богат асортимент от български и вносен алкохол, безалкохолни напитки, както и сектор с нехранителни артикули. Любителите на вкусната готвена храна могат да се възползват от приготвени качествени традиционни български ястия от топлата витрина на T MARKET, свежи салати и продукти на грил, които приготвяме в собствен цех. Специална секция е предвидена за привържениците на БИО и органични храни.

 „Експанзията на Т MARKET продължава и до края на годината ще стъпим и в други градове. По този начин допринасяме не само за удовлетвореността на клиентите от пазаруването, но и в подобряването на социалните и икономическите фактори!“ сподели Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на Максима България.

Всички обети на веригата се захранват изцяло от зелена енергия, както и във всички обекти се поддържа стриктно безопасността на средата, в която се работи и в която клиентите пазаруват.

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Т MARKET вече и в Крумовград

Т MARKET вече и в Крумовград

Haй-нoвият супермаркет нa търговска верига Т MARKET oтвopи вpaти на 22.07 в гp. Крумовград. Toвa e 92-ят мaгaзин зa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa и 47-ият гpaд, в Haй-нoвият супермаркет нa търговска верига Т MARKET oтвopи вpaти на 22.07 в гp. Крумовград. Toвa e 92-ят мaгaзин зa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa и 47-ият гpaд, в 2021-07-22T13:02:23+03:00 Т MARKET вече и в Крумовград

<p class="text-alignjustify">Haй-нoвият супермаркет нa търговска верига Т MARKET oтвopи вpaти на 22.07 в гp.&nbsp;Крумовград. Toвa e 92-ят мaгaзин зa ĸoмпaниятa в cтpaнaтa и 47-ият гpaд, в ĸoйтo cтъпвa.</p> <p class="text-alignjustify">В деня на откриването компанията ще изненада клиентите си с различни подаръци. При всяко пазаруване посетителите на магазина ще могат да се възползват и от лоялната карта за клиенти - БЛАГОДАРЯ. Чрез нея всеки клиент, пожелал да придобие такава, ще може да пазарува продукти с отстъпка.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&bdquo;Радостни сме, че откриваме първия си магазин в Крумовград. Надяваме се да стане любим магазин за жителите му, тъй като предлагаме богат асортимент от продукти,</em> <em>придружени с едни от най-ниските цени на пазара</em><em>. Вече 16 години нашият екип, продължава да вярва, че хората имат нужда от супермаркет в близост до дома или работното място, който осигурява практично пазаруване при най-добрите възможни условия.&ldquo;, </em>заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.</p> <p class="text-alignjustify">Клиентите могат да открият сладкарски щанд, свежи плодове и зеленчуци, хлебен бар с прясно изпечени тестени изделия и не на последно място, прясно българско месо. В допълнение към тях има и богат асортимент от български и вносен алкохол, безалкохолни напитки, както и сектор с нехранителни артикули. Любителите на вкусната готвена храна могат да се възползват от приготвени качествени традиционни български ястия от топлата витрина на T MARKET, свежи салати и продукти на грил, които приготвяме в собствен цех. Специална секция е предвидена за привържениците на БИО и органични храни.</p> <p class="text-alignjustify"><em>&nbsp;&bdquo;</em><em>Експанзията на </em>Т MARKET <em>продължава и до края на годината ще стъпим и в други градове. По този начин допринасяме не само за удовлетвореността на клиентите от пазаруването, но и в подобряването на социалните и икономическите фактори!&ldquo;</em> сподели Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на Максима България.</p> <p class="text-alignjustify">Всички обети на веригата се захранват изцяло от зелена енергия, както и във всички обекти се поддържа стриктно безопасността на средата, в която се работи и в която клиентите пазаруват.</p>

Сравнение на продукти