Блог

Зюмбилски: Всички продукти са ми любими – правим ги с капчица любов. 20.08.2020 12:03:52

Зюмбилски: Всички продукти са ми любими – правим ги с капчица любов.

Ние сме „Зюмбилски" ООД и сме месодобивно и месопреработвателно предприятие. От 1992 г. се занимаваме с тази дейност. В годините сме срещали много трудности и сме се справили благодарение на упорит труд и верни партньори. Плановете ни са свързани с развитие и подобряване на постигнатото до сега. Мотивира ни доволния клиент.

      

  

В кризата с COVID 19 се усети лек спад на работата,лек отлив на клиенти поради невъзможността хората  да се движат свободно. Предимството ни е, че предлагаме винаги прясно месо от Български ферми. Спазваме всички изисквания, за да предложим на пазара безопасен и качествен продукт. Всички продукти са ми любими – правим ги с капчица любов.

Благодарение на постановление 70 на МС има интерес  и от други вериги към нашите продукти.

За годините в които работим с T MARKET може да кажем: Благодарим за коректното отношение. Удоволствие е да се работи с Вас!

Коментирането на тази статия е ограничено

Новини

Новини

Зюмбилски: Всички продукти са ми любими – правим ги с капчица любов.

Зюмбилски: Всички продукти са ми любими – правим ги с капчица любов.

Ние сме „Зюмбилски" ООД и сме месодобивно и месопреработвателно предприятие. От 1992 г. се занимаваме с тази дейност. В годините сме срещали много трудност Ние сме „Зюмбилски" ООД и сме месодобивно и месопреработвателно предприятие. От 1992 г. се занимаваме с тази дейност. В годините сме срещали много трудност 2020-08-20T16:24:41+03:00 Зюмбилски: Всички продукти са ми любими – правим ги с капчица любов.

<p class="text-alignjustify">Ние сме &bdquo;Зюмбилски" ООД и сме месодобивно и месопреработвателно предприятие. От 1992 г. се занимаваме с тази дейност. В годините сме срещали много трудности и сме се&nbsp;справили благодарение на упорит труд и верни партньори. Плановете ни са свързани с развитие и подобряване на постигнатото до сега. Мотивира ни доволния клиент.</p> <p class="text-aligncenter"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/17690/files/image/1-6.jpg" width="223" height="305" />&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/17690/files/image/1-7.jpg" width="229" height="305" />&nbsp;</p> <p>&nbsp;&nbsp;</p> <p class="text-alignjustify">В кризата с COVID 19 се усети лек спад на работата,лек отлив на клиенти поради невъзможността хората&nbsp; да се движат свободно. Предимството ни е, че предлагаме винаги прясно месо от Български ферми. Спазваме всички изисквания, за да предложим на пазара безопасен и качествен продукт. Всички продукти са ми любими &ndash; правим ги с капчица любов.</p> <p class="text-alignjustify"></p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/17690/files/image/1-12.jpg" width="190" height="410" class="aligncenter" /></p> <p class="text-alignjustify">Благодарение на постановление 70 на МС има интерес&nbsp; и от други вериги към нашите продукти.</p> <p class="text-alignjustify">За годините в които работим с T MARKET може да кажем: Благодарим за коректното отношение. Удоволствие е да се работи с Вас!</p>

Сравнение на продукти